I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Javni čas KK Crvena zvezda: Više od 100 Zrenjaninaca učilo od „crveno – belih“

Javni čas škole košarke u organizaciji KK Crvena zvezda mts i Aviv Parka okupio je veliki broj mališana koji su vredno radili pod nadzorom trenera mlađih kategorija crveno-belih.

Foto: KK Crvena zvezda

Treću godinu u nizu Aviv Park u Zrenjaninu bio je mesto okupljanja velikog broja mališana koji gaje veliku strast prema košarci i Crvenoj zvezdi. Više od 100 mališana došlo je na košarkaške terene sa velikom željom da vredno trenira pod nadzorom trenera mlađih kategorija crveno-belih Nemanje Novašikića.

Fordomanija

Cilj je bila promocija pravih vrednosti koje Crvena zvezda propagira i da se na najbolji način prezentuje način rada sa mladim košarkašima koji je klubu sa Malog Kalemegdana u prošlosti doneo mnogo uspeha, ali i prvotimaca.

Ni velika vrućina nije sprečilo mališane da ulože veliki trud, a da se ona lakše prebrodi pobrinuli su se Zvezdini partneri IDEA koja je spremila slatke paketiće, kao i Voda Vivia koja je obezbedila osveženja za sve učesnike.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nakon svakog uspešnog treninga bilo je vremena i za takmičarski deo. Mališani su primenjivali stečeno znanje, ali i pokazali veliki takmičarski mentalitet. Najbolji su dobijali nagrade, a treninzi su bili i selekcionog tipa pa je svaki mladi košarkaš imao priliku da skrene pažnju treneru Nemanji Novašikiću.

„Velika nam je čast što smo na našim terenima Aviv Parka u Zrenjaninu i treću godinu zaredom ugostili Crvenu zvezdu. Na taj način smo još jednom pokazali da imamo sjajnu saradnju sa crveno-belima, ali i obradovali Zrenjanince jer Zvezda stvarno ima veliki broj navijača u ovom gradu. Osmesi mališani i njihovo zadovoljstvo iz godine u godinu nam pokazuju da radimo pravu stvar i nadam se da ćemo nastaviti da negujemo ovu lepu tradiciju“ istakla je Danka Gladović, direktor marketinga Aviv Parka.

KK Crvena zvezda mts ovom prilikom se zahvaljuje gradu Zrenjaninu i Aviv Parku, kao i našim partnerima koji su pomogli organizaciji – IDEA, Voda Vivia i Champion – Sport Vision.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh