I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Peskara spremno dočekuje VIP bič – volej masters 2017

Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – “VIP bič – volej masters 2017” i “Vip bič – volej liga” – biće odigrani narednog vikenda, od 21. do 23. jula, u Zrenjaninu, na novim terenima kupališta “Peskara”.

Tim povodom je danas u Gradskoj kući održana konferencija za medije, na kojoj su govorili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Siniša Antonić i Vukosava Đapić, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Simo Salapura podsetio je na neke događaje koji obeležavaju ovo sportsko leto u Zrenjaninu i najavio turnir u odbojci na pesku na novoj lokaciji koja mu je, nekako, i “najprirodnija” – gradskom kupalištu “Peskara”.

PerSu marketi

– Završena je gradnja multifunkcionalnog terena koji smo započeli prošle godine. Postavljene su tribine, reflektori, izgrađene svlačionice i sanitarni čvor i on će služiti ne samo za odbojku, već i za fudbal i rukomet na pesku. U naš grad stigao je bič-volej karavan, a Odbojkaški savez Srbije najavljuje nove sadržaje u njemu, kao što je održavanje turnira za mlađe kategorije. Održaće se i ovoga puta besplatan trening za najmlađe, trećeg dana turnira, u nedelju, kada će trening održati naš proslavljeni reprezentativac Đula Mešter – ističe Salapura i dodaje da je Grad Zrenjanin ove godine uložio dodatne napore da kupalište “Peskaru” učini još atraktivnijim za naše sugrađane.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Simo Salapura, Siniša Antonić i Vukosava Đapić Atanacković na konferenciji za medije

Smatram da će i ova sportska manifestacija dobro poslužiti za promociju našeg kupališta, ali i samog grada – naglasio je on.

Salapura je podsetio da je Zrenjanin ovog leta bio domaćin biciklističke trke “Kroz “Srbiju”, “Igara bez granica” na bazenu, a aktuelna je i priča o besplatnom sportskom letu na deset lokacija u gradu, u deset različitih sportova

Siniša Antonić najavio je učešće u Zrenjaninu 26 muških i 22 ženske ekipe, što je rekordan broj.

– Što se satnice turnira tiče, krećemo u petak, u 10 časova, u subotu u 8.30 i u nedelju u 9 časova i traje ceo dan. Bio sam na svim dosadašnjim turnirima u Zrenjaninu, na svim lokacijama, a moje lično mišljenje je da će predstojeći turnir na kupalištu “Peskara” biti pun pogodak“- istakao je Antonić.

Vukosava Đapić Atanacković rekla je da se Sportski savez grada Zrenjanina aktivno uključio u organizaciju ovog turnira, a da će im se u tome pridružiti i volonteri grada Zrenjanina, kao i Crveni krst. Ona je pozvala naše sugrađane da prisustvuju mečevima turnira, a one najmlađe da u nedelju uzmu učešće u besplatnoj školici odbojke Đule Meštera.

VIP bič-volej masters 2017”, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, ove godine doživljava svoje jubilarno, deseto izdanje. Osim u Zrenjaninu, turniri se igraju u još šest gradova, a završni turnir tradicionalno se održava na Adi Ciganliji u Beogradu, od 23 – 26. avgusta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh