I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Peskara spremno dočekuje VIP bič – volej masters 2017

Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – “VIP bič – volej masters 2017” i “Vip bič – volej liga” – biće odigrani narednog vikenda, od 21. do 23. jula, u Zrenjaninu, na novim terenima kupališta “Peskara”.

Tim povodom je danas u Gradskoj kući održana konferencija za medije, na kojoj su govorili pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, funkcioner Odbojkaškog saveza Srbije Siniša Antonić i Vukosava Đapić, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Simo Salapura podsetio je na neke događaje koji obeležavaju ovo sportsko leto u Zrenjaninu i najavio turnir u odbojci na pesku na novoj lokaciji koja mu je, nekako, i “najprirodnija” – gradskom kupalištu “Peskara”.

I Taxi Zrenjanin

– Završena je gradnja multifunkcionalnog terena koji smo započeli prošle godine. Postavljene su tribine, reflektori, izgrađene svlačionice i sanitarni čvor i on će služiti ne samo za odbojku, već i za fudbal i rukomet na pesku. U naš grad stigao je bič-volej karavan, a Odbojkaški savez Srbije najavljuje nove sadržaje u njemu, kao što je održavanje turnira za mlađe kategorije. Održaće se i ovoga puta besplatan trening za najmlađe, trećeg dana turnira, u nedelju, kada će trening održati naš proslavljeni reprezentativac Đula Mešter – ističe Salapura i dodaje da je Grad Zrenjanin ove godine uložio dodatne napore da kupalište “Peskaru” učini još atraktivnijim za naše sugrađane.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Simo Salapura, Siniša Antonić i Vukosava Đapić Atanacković na konferenciji za medije

Smatram da će i ova sportska manifestacija dobro poslužiti za promociju našeg kupališta, ali i samog grada – naglasio je on.

Salapura je podsetio da je Zrenjanin ovog leta bio domaćin biciklističke trke “Kroz “Srbiju”, “Igara bez granica” na bazenu, a aktuelna je i priča o besplatnom sportskom letu na deset lokacija u gradu, u deset različitih sportova

Siniša Antonić najavio je učešće u Zrenjaninu 26 muških i 22 ženske ekipe, što je rekordan broj.

– Što se satnice turnira tiče, krećemo u petak, u 10 časova, u subotu u 8.30 i u nedelju u 9 časova i traje ceo dan. Bio sam na svim dosadašnjim turnirima u Zrenjaninu, na svim lokacijama, a moje lično mišljenje je da će predstojeći turnir na kupalištu “Peskara” biti pun pogodak“- istakao je Antonić.

Vukosava Đapić Atanacković rekla je da se Sportski savez grada Zrenjanina aktivno uključio u organizaciju ovog turnira, a da će im se u tome pridružiti i volonteri grada Zrenjanina, kao i Crveni krst. Ona je pozvala naše sugrađane da prisustvuju mečevima turnira, a one najmlađe da u nedelju uzmu učešće u besplatnoj školici odbojke Đule Meštera.

VIP bič-volej masters 2017”, u organizaciji kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije i uz podršku kompanije Huawei, ove godine doživljava svoje jubilarno, deseto izdanje. Osim u Zrenjaninu, turniri se igraju u još šest gradova, a završni turnir tradicionalno se održava na Adi Ciganliji u Beogradu, od 23 – 26. avgusta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh