I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Odbojka u centru grada: Vanja Grbić zasukao rukave

Jubilarni, deseti turnir “Vip Beach Masters” od sutra do nedelje u Zrenjaninu – Vladimir Vanja Grbić u subotu gostuje u “Vip centru” od 12,00 – 13,00 časova.

Vanja Grbic

Jubilarni, deseti ovogodišnji turnir VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, i III “Vip Beach Volley lige”, odigraće se od petkaa do nedelje u Zrenjaninu. Na turniru će igrati 33 ekipe, 19 u ženskoj i 14 u muškoj konkurenciji.

Legendarnog Vanju Grbića, danas oko podne smo sreli kako premerava teren i zajedno sa prijateljima i volonterima pomaže oko poslednjih radova u vezi sa postavljanjem terena za odbojku na pesku u centru grada.

PerSu marketi

– Odbojka na pesku je organizovana kao karavan i svi radimo na svemu. Ne želim da propustim nijednu sitnicu, ne želim da se desi bilo kakav propust – jasan je Vanja.

– Ovo je prvi turnir u Zrenjaninu pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije, ali u Zrenjaninu je i ranije bilo turnira u odbojci na pesku, doduše lokalnog karaktera. Jako mi je drago da se u ovom gradu, koji je najodbojkaškiji grad na svetu, održi ovakvo takmičenje u odbojci na pesku, olimpijskom sportu. Pored glavnog turnira, biće organizovana i škola odbojke koju ću ja voditi, a koja je apsolutno besplatna i dostupna svima.

Bic_volej_satnica

Kvalifikacije za glavni turnir će se odigrati u petak, kada su na programu “Kids liga” i prvi čas “Vip Beach Masters škole odbojke” (17,00), koju vodi Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters”. Tradicionalno, još tri časa “Vip Beach Masters škole odbojke” održaće se u subotu (10,00 i 17,00) i nedelju (15,00).

Vanja Grbic

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor „Vip Beach Masters”, u subotu, 9. avgusta, biće specijalni gost u “Vip centru” u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića 19. Vladimir Grbić će se družiti sa korisnicima usluga Kompanije “Vip mobile”, fotografisati se i potpisivati kačkete, koji su pripremljenji kao poklon svim posetiocima prodajnog mesta Kompanije “Vip mobile” od 12,00 – 13,00 časova.

Do sada je “Vip Beach Masters školu odbojke”, u Novom Pazaru (400), Užicu (650), Kruševcu (450), Novom Sadu (290), Kraljevu (660), Čajetini (300), Velikom Gradištu (150), Baču (300) i Somboru (322), pohađalo 3522 devojčice i dečaka.

 

Posle turnira u Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Čajetini, Velikom Gradištu, Baču, Somboru i Zrenjaninu, VII „Vip Beach Masters 2014.“ – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, i III Vip Beach Volley liga nastaviće se turnirima u Kanjiži i Beogradu.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh