I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Pitali smo roditelje šta misle o školi plivanja PK Viktorija

Trenerski tim PK Vikorija 1906 svojim vrednim radom i zalaganjem na treninzima, pokazao je kvalitet i stručnost u svom poslu, o čemu najbolje govore mišljenja roditelja plivača.

Treninge sa nestrpljenjem iščekuju i deca i roditelji

– U PK Viktorija smo od 2014. godine. Starija ćerka je krenula iz zdravstvenih razloga i problema sa kičmom, bez ikakvog predznanja i očekivanja. Početak je bio vrlo stresan što za nju, što za nas, strah od vode i nepoznatog… Ali u vrlo kratkom periodu sve se promenilo. Zahvaljujući trenerima PK Viktorija odlazak na treninge više nije bio stresan niti naporan. Sada sa nestrpljenjem isčekujemo dane treninga. U međuvremenu i mlađa ćerka se pridružila malim plivačima. Upoznale su puno novih drugara, tako da odlazak na trening nije samo suvoparno treniranje, već predstavlja i zabavu, igru i druženje. Naravno u svemu tome učestvuju i treneri, pa se dogodi da i treneri zaplivaju sa njima ,a onda zabava postaje još bolja – kaže mama Sanja Delić.

Maksimalna posvećenost deci

– Nasi utisci o PK Viktorija su krajnje pozitivni. Maksimalna posvećenost, fleksibilnost i individualna posvećenost deci. Izuzetan profesionalizam, istrajnost i tolerancija našeg trenera Davora, kao i ostalih trenera u klubu. Dinamika treninga, raznovrsnost vežbi, umeren tempo i prilagođene dužine pauza. Najbolji pokazatelji svega navedenog jesu uspesi naših malisana na raznim takmičenjima – poručuje porodica Kepić.

PerSu marketi

Kvalitetan i uspešan trening

– Plivački klub Vikorija je odličan klub, koji svojim postojanjem i dobrim timom trenera omogućuje kvalitetan i uspešan trening, čiji se rezultati vide i na takmičenjima –  kaže Slađana Somborski.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dete  se oslobodilo straha od vode

– Smatram da plivanje kod dece jača srce i pluća, utiče na pravilan rast i razvoj. Iz tog razloga sam svoju decu (4, 5 i 6 godina) u februaru 2017. godine odvela u PK Viktorija.Prvi kontakt sa trenerom Majom Ivković mi je pružio sigurnost u pogledu stručnosti i bezbednosti dece u bazenu. Za kratak period mlađe dete se oslobodilo straha od vode, a starije je razvilo još veću ljubav prema vodi. Sada je stariji već u velikom bazenu. Prezadovoljna sam stručnošću, ljubaznošću i odnosu sa decom. Od srca preporučujem svima da svoju decu dovedu u PK Viktorija, neće se pokajati. Veliko hvala Maji, Aleksandru, Davoru, Bobi – rekla je Svetlana Radin.

Sjajni treneri, sjajna atmosfera

– Sin trenira u PK Viktorija već četvrtu godinu. Ono što je počelo zbog zdravstvenih razloga, pretvorilo se u istinsku ljubav prema plivanju, zahvaljujući sjajnim trenerima i atmosferi, koja prati kako treninge, tako i putovanja i takmičenja. Divan odnos prema deci i roditeljima. Samo reči hvale – istakla je Nataša Nedić.

Stručnost i podrška trenera

– Izuzetno zalaganje, stručnost i podrška trenera su u PK Viktorija na vrhunskom nivou. Jako smo zadovoljni i klubom, ali trener je za nas ključna osoba i odličan pedagog – kaže Jelena Bibin.

Dete se raduje svakom treningu

– Sve pohvale za klub i trenere. Naše dete je, kroz igru i uz trenera Davora, zavolelo plivanje. Sada se raduje svakom treningu – rekla je Milica Stojkov.

U našu školu svi su dobrodošli, dođite da kroz igru i zabavu sa lakoćom naučimo da plivamo!

Sve informacije o „Školi lepog plivanja“ PK Viktorija 1906, kao i terminima, možete dobiti na telefon 061/2002-475.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh