I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Viktor Nemeš svetski šampion

Rvač Proletera i reprezentacije Srbije je u kategoriji do 75 kilograma u finalu savladao ruskog predstavnika sa 4:1 i pored krvave glave

Ni povreda glave i krv nije mogla da spreči Viktora Nemeša da postane prvak sveta u grčko-rimskom stilu!

Preko Rusa do zlata

Na SP u Parizu je, u kategoriji do 75 kilograma, srpski rvač u finalu savladao ruskog predstavnika Aleksandra Čekirkina sa 4:1.

I Taxi Zrenjanin

Nemeš je na putu do finala savladao Iranca Saida Morada Abdvalija, Kazahstanca Maksata Jerežepova, Jermena Karapeta Čalhana i u polufinalu Belorusa Kazbeka Kiolu, ubedljivo 7:0.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.


Desetak minuta posle pobede je došao red na dodelu medalja. Pored zlatnog odličja Nemeš je dobio i pojas koji simbolizuje prvo mesto. Usledilo je intoniranje himne „Bože pravde“ i širok osmeh srpskog rvača kada je shvatio kakav je uspeh ostvario. Pre povratka u svlačionice je imao vremena i za sliku sa maskotom takmičenja.

Kadžaja zaustavljen u 1/4 finalu

Mihail Kadžaja, takođe član RK Proleter, u četvrtfinalu je izgubio od Ukrajinca Dmitrija Timčenka sa 8:2. Kadžaja je gubio i pokušao da izjednači, kao u šesnaestini i osmini finala, ali ga je Ukrajinac zaustavio i na kraju tuširao.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh