I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Udruženje sportskih novinara Srbije izabralo: Viktor Nemeš je najbolji

Udruženje sportskih novinara Srbije za najbolje sportiste u 2017. godini proglasilo je rvača Proletera Viktora Nemeša i odbojkašicu Tijanu Bošković.

Viktor Nemeš i Tijana Bošković

U žiriju su pored uglednih novinara bili i zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i predstavnik Sportskog saveza Srbije atletska legenda Dane Korica.

Nemeš bez dileme

Za izbor svetskog prvaka Viktora Nemeša nije bilo dileme, dok je u ženskoj konkurenciji odlučio jedan glas između Tijane Bošković, Ivane Španović i Milice Mandić. Pobedila je najbolja odbojkašica Evrope.

I Taxi Zrenjanin

O tradicionalnim godišnjim nagradama za novinare, fotoreportere i snimatelje odlučivali su isključivo novinari – profesionalci i veterani: Stevan Kovačević, Radovan Maksimović, Predrag Milinković, Branimir Vasić, Milan Simić, Zoran Stojadinović i Aleksandar Stefanović. Njihove odluke potvrdio je Izvršni odbor USNS na sednici 26. decembra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nagradu za „Novinara godine“ dobili su Slobodan Maletić iz Radio Beograda (elektronski mediji) i Milun Nešović iz Sportskog žurnala (pisani mediji).

Trofej „Kamera godine“ ide u ruke Siniši Svijiću iz TV Arene.

Dopisnik godine je Miroslav Ristić iz Čačka, član redakcije „Sportski žurnal“.

Nagradu „Branka Prelević“ zaslužila je Biljana Kostreš iz „Sportskog žurnala“

Specijalno priznanje za „Izdavački poduhvat godine“ biće dodeljen Vladimiru Pajiću iz „PGM Networka“ za dokumentarni film „250 stepenika“.

„Ekskluzivu godine“ objavio je Branko Spasojević iz „Sportskog žurnala“ dan nakon osvojene titule FK Partizan kad je napisao da trener Marko Nikolić prelazi u Videoton.

Nagrada za „Životno delo“ biće uručena: Živku Baljkasu (Politika), Miodragu Simeunoviću (Sportski žurnal), Đorđu Đeniću (Radio Beograd, JU Info kanal i Vrele gume), Siniši Ružičiću (Politika ekspres) i Edu Crnaliću (Narodne novine i Niška televizija).

Ceremonija dodele nagrada i priznanja biće održana u Skupštini grada Beograda krajem januara ili početkom februara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh