I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Vesna Boškov i Goran Ostojić pobednici devetog „Memorijala Miše Mošorinskog“

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, šampiona sveta, reprezentativac Beograda, inače Zrenjaninac, Goran Ostojić, pobednik je devetog „Memorijala Miša Mošorinski“. U ženskoj konkurenciji, slavila je reprezentavka Banata, Vesna Boškov.

Na kuglani Banata u Zrenjaninu uspešno je održan deveti „Memorijal Miša Mošorinski“, koji su organizovali kuglaški radnici ovog kluba, u spomen na sjajnog kuglaša i reprezentativca Mišu Mošorinskog, koji je ostavio izuzetan trag u našem kuglanju.

Ostojić, koji je titulu na ovom turniru osvajao i 2009, 2014. i 2015. oborio je 595 čunjeva i pretakao Danila Vlajkova iz Banata koji je srušio 590 čunjeva, dok je treće mesto pripalo takođe kuglašu Banata Borisu Manojloviću sa 580 čunjeva. Prošlogodišnji pobednik Radovan Vlajkov, internacionalac u austrijskom šampionu Nojkrihenu, zauzeo je četvtro mesto sa 576 čunjeva, dok je peti bio Svetozar Mošorinski sa 570 čunjeva. Šesti je u konkurenciji 16 učesnika bio pobednik 2011. Slobodan Simonović (Banat) sa 567 čunjeva.

Fordomanija

Reprezentativka Banata Vesna Boškov oborila je 536 čunjeva i ubedljivo pretekla dve svoje drugarice iz kluba Leonu Zarin i Višnju Živanović koje su srušile po 487 čunjeva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dušan Popadić, prvi operativac kluba Banat uručio je trofeje najboljima i zahvalio im se na učešću.

SEĆANJE NA MIŠU MOŠORINSKOG

Miša Mošorinski je igrao za Banat i Kristal iz Zrenjanina, Jedinstvo iz Novog Bečeja, „13. maj“ iz Novog Sada i Sentu. Mošorinski je 2002. kao član Jedinstva pobedio na „Trofeju Jugoslavija“ u Apatinu i osvojio bronzu na pojedinačnom Šampionatu Jugoslavije. Te godine je zaigrao u reprezentaciji i na SP u Osijeku.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh