I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Veslači Begeja 1883 odlični na startu sezone na Adi Ciganliji

Proteklog vikenda na Savskom jezeru održani su Trofej Beograda, I Kup Srbije i I kolo Omladinske lige Srbije, takmičenja na kojima je učestvovalo 347 veslača i veslačica u 174 posade!

Foto: Predrag Kostin

Veslači i veslačice su ponovo tamo gde im je mesto – u čamcima, na vodi, u bespoštednim okršajima u kojima se odlučuje ko je najbolji. Proteklog vikenda, na Adi Ciganliji, posle duže pauze zbog pandemije koronavirusa koja je odložila sva sportska nadmetanja u celom svetu, prve takmičarske zaveslaje su napravili u okviru Trofeja Beograda, I Kupa Srbije i I kola Omladinske lige Srbije.

Foto: Predrag Kostin

I Taxi Zrenjanin

Veslači Begeja 1883 su bili sjajni na otvarnju sezone. U skifu za pionire Miloš Lavirac je bio ubedljivo prvi, u dubl skulu za pionire Uroš Trbojević i Ognjen Kostin su u foto – finišu bili drugi, Nemanja Lekić je bio prvi u skifu u svojoj veteranskoj kategoriji, a Snežana Jakovljević je bila peta u skifu za juniorke.

Lav Adamov iz Zreneksa je bio treći u skifu za kadete.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SJAJNA JOVANA ARSIĆ

Među seniorkama, u skifu, za klasu bolja od ostalih bila je Jovana Arsić, nekadašnja veslačica Zreneksa, koja vesla za Crvenu zvezdu), koja je stazu preveslala za 7:35,92 minuta, ostavljajući skoro za minut iza sebe preostale rivalke – drugo mesto zauzela je Ana Miković (Palić) u vremenu 8:30,88, a treća je bila Anđa Simić (Galeb) sa 8:33,27 minuta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh