I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Veslanje: Trijumf Arsićeve na Prvoj regati Kupa Srbije

Vrpca veslačke sezone u Srbiji presečena je u subotu, 20. aprila, na Savskom jezeru (Ada Ciganlija). Na prvom zvaničnom takmičenju na vodi u našoj zemlji ove godine – Prvoj regati Kupa Srbije, koje je okupilo rekordan broj posada, za medalje su se borili veslači i veslačice u svim uzrasnim kategorijama – pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj, seniorskoj i konkurenciji veteran i to u skifu, dubl skulu, dvojcu bez kormilara, četverac skulu i četvercu bez kormilara.

rsz_jovana_arsic

Veslačica Zreneksa, Jovana Arsić, bila je ubedljivo prva u skifu za seniorke. Njena klupska drugarica Ana Milinković, osvojila je bronzu u konkurenciji kadetkinja, takođe u skifu.

Nakon celodnevnog izuzetno zanimljivog i neizvesnog takmičenja, koje je okupilo veliki broj ljubitelja veslanja, najuspešniji je bio Veslački klub Crvena zvezda čiji su članovi osvojili 15 medalja od toga sedam zlatnih, pet srebrnih i tri bronzane. Na drugom mestu u ukupnom skoru bilo je Čurug sa pet zlatnih medalja, četiri srebrne i jednom bronzanom, dok je Grafičar sa po dve zlatne i srebrne zauzeio treće mesto.

Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh