I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Veslanje Jovana Arsić osvojila Trofej Beograda

Prvog takmičarskog dana Beogradske internacionalne regate – Trofej Beograda, koja se tradicionalno održava više od tri decenije, veslačica Zreneksa, Jovana Arsić osvojila je drugo mesto. Danas je održan drugi dan regate, a Arsićeva je stigla do zlata uz lični rekord.
veslanje1
–  Prezadovoljna sam početkom sezone i postignutim rezultatima. Sledeće takmičenje me očekuje na Bledu i nadam se da đu ponoviti ove uspehe – kaže Jovana za Ilovezrenjanin.
Inače, na Beogradskoj internacionalnoj regati – Trofeju Beograda takmiče se sve uzrasne kategorije, a posebno je značajna iz razloga što predstavlja kriterijumsku regatu za izbor juniorske reprezentacije Srbije za njihovo prvo veliko takmičenje u ovoj godini – Evropsko prvenstvo u Minsku krajem maja.
Dvodnevno takmičenje koje je, pored svih domaćih klubova, okupilo i 100 stranih takmičara obeležili su sjajna atmosfera, neizvesne trke i dominacija domaćih takmičara. Po ukupnom broju medalja epitet najuspešnijeg kluba pripao je Partizanu čiji su članovi osvojili 21 medalju (8 zlatnih – 8 srebrnih – 5 bronzanih). Druga po uspešnosti bila je Crvena zvezda s 19 medalja (7 – 7 – 5), a treće Smederevo sa 8 medalja (6 – 2 – 0).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh