I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Veslanje: Dame iz Zreneksa spremne za Balkanijadu

Na Balkanskom prvenstvu u Beogradu 7. i 8. septembra 2013. Srbiju će predstavljati devet posada u kadetskoj, odnosno 11 u juniorskoj konkurenciji. Među njima su i dve veslačice Zreneksa.

Na Srebrnom jezeru održana je Izborna regata za dopunu spiska sprske veslačke reprezentacije koja će nastupiti na Balkanskom prvenstvu u Beogradu od 7. do 8. septembra.

Na osnovu normi iz prethodnog dela sezone i na osnovu postignutih rezultata na Izbornoj regati svoje mesto u nacionalnom timu za poslednji međunarodni izazov mlađih kategorija u ovoj sezoni obezbedile su juniorka Svetlana Ristin i kadetkinja Ana Milinković iz VK Zrenex.

Svetlana Ristin je u trci skifova zauzela drugo mesto sa ličnim rekordom (8:05), a kadetkinja Ana Milinković je pobedila u skifu i takođe postavila najbolji rezultat karijere (8:27). Svetlana i Ana su izborile mesto u reprezentaciji Srbije i nastupiće na Balkanijadi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Na Balkanskom prvenstvu u Beogradu takmičari će se ogledati u dve konkurencije – kadetskoj (do 16 godina) i juniorskoj (do 18). Pored Srbije predstavnike na ovom takmičenju imaće i Rumunija, Grčka, Bugarska, Turska i Makedonija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh