I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Veslačice Zreneksa sjajne na prvenstvu Srbije

Na prvenstvu Srbije u veslanju, članice VK Zrenex su bile veoma uspešne.

jovana-arsic

Jovana Arsić je bila prva u skifu za seniorke, dok je u dubl – skulu za seniorke, zajedno sa Milicom Slijepčević osvojila srebro. Treba dodati da je i Zrenjaninka Ana Milinković stigla do srebra, veslajući u Zvezdinom osmercu.

– Zadovoljna sam. Žao mi je što i u dublu nije bilo zlato, ali s’ obzirom da nisam uopšte veslala i da sam napravila tri treninga u skifu, mogu biti zadovoljna postignutim. Inače, ovo je bila moja prva trka u skifu posle godinu dana, jer sam veslala dvojac i skroz drugu disciplinu, rimen – istakla je Jovana Arsić.

I Taxi Zrenjanin
Jovana Arsić ponovo u skifu

Jovana Arsić ponovo u skifu

Jovana dodaje da nije poklekla posle kvalifikacija za OI u Riju, kada letos nije uspela da izvadi vizu za Brazil.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Nastaviću da treniram, ne planiram da prestanem. Još uvek imam vremena, tek sam ušla u drugu godinu seniorki A. Ako budem radila rezultat ne moze da izostane. Nismo uspele da se kvalifikujemo, ali to nije toliko uticalo da ja skroz padnem. Jesam se razočarala, želela sam to mnogo i mislim da smo vredele više nego što smo pokazale u tom trenutku. Posle kvalifikacija sam pravila pauzu i počela da treniram lagano, gledala sam da izbegavam čamac i bavim se drugim akrivnostima, što mi je dosta pomoglo. Moram da se fokusiram maksimalno na sledeće ciljeve, jer neće uopšte biti lako, jer ću veslati skif, koji je dosta zahtevan. Moja partnerka iz dvojca je prestala da trenira tako da cu se fokusirati na skif – zaključila je Jovana.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh