I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Veslačice Zreneksa osvojile tri medalje na Kupu Srbije

Na Adi Ciganliji je u subotu, 7. juna, održana Druga regata Kupa Srbije koju je organizovao Veslački klub Partizan u saradnji sa Veslačkim savezom Srbije. Veslačice Zreneksa su na ovom takmičenju osvojile 3 medalje.  

Srebro i bronza: Svetlana Ristin

Srebro i bronza: Svetlana Ristin (Foto: M. Bogdanović)

Na izuzetno zanimljivom i neizvesnom takmičenju, koje je okupilo preko 150 takmičara iz 12 srpskih klubova Begeja 1883, Galeba, Grafičara, Danubiusa 1885, Zreneksa, Palića, Partizana, Smedereva, Tamiša, Save, Crvene zvezde i Čuruga, najviše uspeha imao je Čurug čiji su veslači i veslačice osvojili pet zlatnih i jedno srebrno odličje. Drugi po uspešnosti na ovom takmičenju, koje je bilo u svim uzrasnim kategorijama, bila je Crvena zvezda sa 11 medalja – četiri zlatne, pet srebrnih i dve bronzane, dok je treće mesto u ukupnom plasmanu pripalo Partizanu sa sedam odličja – tri zlatna, jedno srebrno i tri bronzana.

Ana Milinković

Ana Milinković

PerSu marketi

U skifu za juniorke prva dva mesta su pripale veslačicama novosadskog Danubiusa Milici Slijepčević (08:30.7)  i Mioni Mitrović 08:35.1. Bronzu je osvojila članica Zreneksa, Svetlana Ristin (8:38.6). Kroz cilj je kao četvrta prošla njena klupska koleginica Ana Milinković (08:53.9)

U skifu za seniorke trijumfovala je Zorica Mrđa (08:30.9) iz Čuruga. Srebro je osvojila Svetlana Ristin (08:50.2) iz VK Zrenex, a Ana Milinković iz VK Zreneks (09:14.9) je osvojila bronzu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh