I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Veliko srce plivača – za Katarinu preko 500.000 dinara

Na Gradskom bazenu je održano humanitarno plivačko takmičenje “Pomozimo Katarini da ponovo pliva”, za plivačicu Proletera Katarinu Draganov Čordaš, koja je doživela tešku povredu i potrebna su velika sredstva za njenu operaciju i oporavak u Austriji.

plivanje

Na takmičenju se okupilo preko 420 plivača iz cele Srbije i tom prilikom je sakupljeno 544.350 dinara.

– Ovom prilikom se zahvaljujemo svim plivačima, trenerima, klubovima, sudijama, roditeljima, volonterima, Gradu Zrenjaninu i Zlatani Ankić, članici Gradskog veća zaduženoj za sport, JU Sportskim objektima na čelu sa direktorom Goranom Fijatom i koordinatorom Gradskog bazena Bojanom Mijatovim, koji su omogućili besplatno korišćenje bazena. Zahvalnost dugujemo i Plivačkom savezu Srbije na čelu sa predsednikom Borisom Dropcem na promociji takmičenja, Plivačkom savezu Vojvodine na čelu sa Mirkom Srđanovim i Vladimirom Ristićem za besplatnu eletroniku, Aleksandru Rosiću za rad na eletronici i obradi podataka, PC Centru Magus za besplatne diplome, prodavnici pića Izvor i svima drugima koju su direktno ili indirektno pomogli ovu humanitarnu akciju – istakao je generalni sekretar PK Proleter, Dragan Jocić.

I Taxi Zrenjanin

bazen

Sva prikupljena sredstva će biti prebačena na račun humanitarnog udruženja “Dobro se dobrim vraća”. Plivački klub Proleter apeluje na javnost da se i dalje nastavi sa pomaganjem ove humanitarne akcija i da će u budućnosti biti organizovana još neka ovakva ili slična humanitarna takmičenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh