I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Veliko srce plivača – za Katarinu preko 500.000 dinara

Na Gradskom bazenu je održano humanitarno plivačko takmičenje “Pomozimo Katarini da ponovo pliva”, za plivačicu Proletera Katarinu Draganov Čordaš, koja je doživela tešku povredu i potrebna su velika sredstva za njenu operaciju i oporavak u Austriji.

plivanje

Na takmičenju se okupilo preko 420 plivača iz cele Srbije i tom prilikom je sakupljeno 544.350 dinara.

– Ovom prilikom se zahvaljujemo svim plivačima, trenerima, klubovima, sudijama, roditeljima, volonterima, Gradu Zrenjaninu i Zlatani Ankić, članici Gradskog veća zaduženoj za sport, JU Sportskim objektima na čelu sa direktorom Goranom Fijatom i koordinatorom Gradskog bazena Bojanom Mijatovim, koji su omogućili besplatno korišćenje bazena. Zahvalnost dugujemo i Plivačkom savezu Srbije na čelu sa predsednikom Borisom Dropcem na promociji takmičenja, Plivačkom savezu Vojvodine na čelu sa Mirkom Srđanovim i Vladimirom Ristićem za besplatnu eletroniku, Aleksandru Rosiću za rad na eletronici i obradi podataka, PC Centru Magus za besplatne diplome, prodavnici pića Izvor i svima drugima koju su direktno ili indirektno pomogli ovu humanitarnu akciju – istakao je generalni sekretar PK Proleter, Dragan Jocić.

PerSu marketi

bazen

Sva prikupljena sredstva će biti prebačena na račun humanitarnog udruženja “Dobro se dobrim vraća”. Plivački klub Proleter apeluje na javnost da se i dalje nastavi sa pomaganjem ove humanitarne akcija i da će u budućnosti biti organizovana još neka ovakva ili slična humanitarna takmičenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh