I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Veliko srce košarkaša Kleka – uručena pomoć za Čabu Dohara

Drugi po redu humanitarno – sportski turnir „KLEK TROJKA KUP“, održan je u nedelju uveče u Kleku. Učestvovalo je 58 takmičara, a svi učesnici su dali određena novčana sredstva za pomoć nastradalima u poplavama. Uplaćeno je 11.120 dinara na namenski račun Grada Zrenjanina, a u drugu „kasicu“ je  prikupljena pomoć za Čabu Dohara, Zrenjaninca sa invaliditetom, koji čeka operaciju u Nemačkoj.

Košarkaši Kleka u poseti Čabi Doharu

Košarkaši Kleka u poseti Čabi Doharu

Iako su košarkaši KK KLEK izgubili u sredu uveče na Bagljašu, od glavnog favorita za osvajanje Letnje lige, pobedili su u mnogo bitnijoj utakmici. Bili su u gostima kod novog drugara Čabe Dohara, mladića sa invaliditetom, koga za dve – tri godine čeka operacija u Nemačkoj. Prikupljena materijalna sredstva na „Klek Trojka Kupu“ (14.560 din), kao i poklon u vidu košarkaške lopte, veoma su usrećili Čabu i njegovo porodicu, koj žive u veoma skromnim uslovima.

Na "Klek Trojka Kupu" je prikupljena pomoć za Čabu, ali i za ugrožene od poplava

Na „Klek Trojka Kupu“ je prikupljena pomoć za Čabu, ali i za ugrožene od poplava

PerSu marketi

 

– Bili su divni domaćini. Čaba nas je dočekao sa novom frizurom, pohvalio se da ima devojku, čije vam ime nećemo reći – uz osmeh priča predsednik KK Klek i inicijator cele akcije, Predrag Bokić. – Rekao je i da uživa u „Kursadžijama“ i „Tesnoj koži“,a za kraj nam je otpevao i par pesama. Poželeo nam je sinoć  sreću i da pobedimo. Nismo mu ispunili želju, ali obećavamo da će naredna pobeda, biti upravo za njega, našeg novog prijatelja, Čabu Dohara.

LAŽNI HUMANITARCI TRAŽILI OD ČABE POMOĆ ZA ČABU!

Čaba i njegova porodica su bili presrećni zbog gesta košarkaša Kleka. Svaka pomoć dobro dođe, a pogotovo ako je iskrena i dolazi iz srca. Međutim, nisu svi ljudi iskreni i dobronamerni. On i njegova porodica su u aprilu bili meta lažnih humanitaraca, koji su došli da u kuću porodice Dohar. Možda će zvučati neverovatno, ali je istinito – rekli su da skupljaju pomoć za Čabu Dohara i upravo od njegove porodice tražili novčani prilog!

Na žalost, takvih primera je sve više, gde se zloupotrebljava tuđa nesreća…

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh