I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Veliko iskustvo sa planetarne smotre karatista

Minulog vikenda, debitantski nastup na Svetskom prvenstu u Španiji imao je član KK Zrenjanin i kadetske reprezentacije Srbije Đorđe Salapura. Iako, bez značajnog takmičarskog rezultata sa ovog takmičenja, iskustvo koje je stekao sigurno će mu koristiti u narednom periodu.

odlicna forma u rijeci - djordje salapura

 

Đorđe je u prvom kolu bio slobodan, u drugom kolu je pobedio takmičara iz Izraela, da bi u trećem kolu, nakon vođstva od 1:0, gotovo na kraju, izgubio praktično dobijeni meč od takmičara iz Brazila.

PerSu marketi

Za utehu mu ostaje da je jedan od retkih reprezentativaca koji je u ovoj godini učestvovao na tri velika međunarodna takmičenja, Balkanskom, Evropskom i Svetskom Prvenstvu i da se sa dva vratio sa medaljama (Evropsko srebro i balkanska brozna).

Marina Radicevic

Dobar nastup na Svetskom prvenstvu imala je i Lazarevčanka Marina Radičević. Pobedila je Dankinju 5:0, Kineskinju 1:0, a zatim izgubila od Japanke 2:3. Reprezentativka Japana je dalje poražena od Svetske šampionke Nemice i tako ostavila Marinu bez repesaža, odnosno mogućnosti da se bori za medalju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovo je prvi nastup Marine Radičević na evropskoj i svetskoj sceni i njen trener Miloš Erić je zadovoljan debijem na velikoj karate sceni.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh