I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Veliko interesovanje za „Otvoren dan“ Crvene zvezde u Zrenjaninu

Crvena zvezda je održala „Otvoren dan“ u saradnji sa Fudbalskim klubom Proleter na pomoćnom terenu stadiona u Karađorđevom parku.

Foto: Ivan Pančić

Ukupno 200 dečaka (i poneka devojčica) rođenih od 2008. do 2012. godine imali su priliku da se druže sa svojim vršnjacima, kao i da se upoznaju sa načinom rada naših trenera.FK Crvena zvezda je održala „Otvoren dan“ u Zrenjaninu, na kome je učestvovalo 200 mališana rođenih od 2008. do 2012. godine.

I Taxi Zrenjanin

To je jedan u nizu „Otvorenih dana“ Crvene zvezde, a naredni su zakazani već u subotu 21. septembra u Šapcu i dan kasnije u Kraljevu, a oni koji se najbolje pokažu imaće priliku da u oktobru dođu u Beograd i da treniraju na terenima iza juga Marakane.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ZAHVALNOST DOMAĆINIMA

Koordinator regionalnih centara Crvene zvezde, Igor Ziherl, istakao je da je zadovoljan odzivom dečaka za „Otvoren dan“ u Zrenjaninu.

– Pre svega bih izrazio zahvalnost našem regionalnom centru na tome što su nas lepo ugostili. Amir Teljigović kao predstavnik Zrenjanina, kao i svi drugi su učinili da sve protekne na nivou Crvene zvezde. Imali smo 150 dečaka, oko 30 po godištu, ali moram da naglasim da su prijave bile ograničene zbog prevelikog interesovanja, inače bi broj bio mnogo veći. Veoma sam zadovoljan dečacima koji su došli, nekolicinu njih smo već primetili i pratićemo ih u daljoj budućnosti – naveo je Ziherl i dodao da je prvobitan plan bio da sledeći „Otvoren dan“ u Zrenjaninu bude u martu naredne godine, ali da postoji mogućnost da zbog velikog interesovanja bude već narednog meseca.

Crvena zvezda je u Zrenjanin došla sa Ivanom Gajićem, kao glavnim skautom za bazu, trenerima Ognjenom Purićem i Đorđem Kuzeljevićem, kao i trenerom golmana Slavenom Progovečkim.

Trening mališana se sastojao iz dva dela: u prvom su testirane njihove motoričke sposobnosti, a u drugom su igrali fudbal.

– Testirali smo dečake, jer smo želeli da vidimo gde su u odnosu na mališane, koji su već u našoj omladinskoj školi i vrlo smo zadovoljni prikazanim. Bilo je dečaka iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, a bila su tu i dva mališana sa Kosova, koji su od Crvene zvezde dobili prigodne poklone. Sve je prošlo u najboljem redu i očekujem da će tako biti i u Šapcu i Kraljevu- podvukao je koordinator regionalnih centara FK Crvena zvezda.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh