I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Vejinovića ne zovu Holandija i Srbija, već Bosna

Kontaktirao sam sa Baždarevićem pre nekoliko nedelja, on mi je saopštio planove, sad sam ja na potezu – ističe vezista Fejnorda Kad neće Srbi i Holanđani, hoće Bosanci.

Marko Vejinovic

Baš tako. Internacionalac Marko Vejinović (25), vezista Fejnorda, čiji je otac Dragan iz Česterega, našao se u fokusu selektora Mehmeda Baždarevića i suočio sa konkretnom ponudom da zaigra za reprezentaciju „zmajeva”. Ma, kad mi sedimo skrštenih ruku, kad ne vidimo ono što mnogi vide… Tako nam i treba, proći će još jedan voz, sirene njegove lokomotive paraće uši i podsećati da smo pogrešili. Nažalost, nije prvi put. Ili, možda, i dalje nije kasno da se nešto promeni?

– Kontaktirao sam sa Baždarevićem pre nekoliko nedelja, on mi je saopštio planove, sad sam ja na potezu – objašnjava Vejinović u razgovoru za „Sport” – Zasad je, dakle, BiH opcija, ponoviću, opcija, ne i moja definitivna odluka da se priključim tamošnjoj selekciji. Polako, nikud ne žurim, kaže narodna: sve što je brzo, to je i kuso.

PerSu marketi

Srbija i Holandija?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Niko me ne zove.

Vejinovic

Ne postoji prepreka da dobijete pasoš BiH?

– Moja majka je rodom iz Žune, pa, onda nema problema da uzmem bosanske papire i eventualno se priključim Baždarevićevom sastavu.

U sastavu Fejnorda ste redovno u najboljih 11?

– Transfer iz Vitesea je bi pun pogodak. U Fejnordu je sve super, i grad, i klub. Ovde stanuju najodaniji navijači u Holandiji, stadion je pun čak i kada je na programu domaći Kup, ovde je za uživanje…

Letos ste potpisali ugovor sa Fejnordom do 2019. godine, obavezali ste se i na vernost izabranici srca?

– Da, oženio sam se Holanđankom Sofi – dodao je Marko Vejinović

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh