I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Vanja Grbić ponovo na terenu sa sportistima iz Specijalne olimpijade

Na Evropskom inkluzivnom turniru, koji je održan u Zrenjaninu, odigran je i revijalni meč u kojem su snage odmerili najbolji takmičari iz svih reprezentacija i ekipa koju je predvodio legendarni srpski odbojkaš Vladimir Grbić.

– Ovo je prvo prvenstvo Evrope u UNIFIED odbojci u našoj zemlji, ali i prvo uopšte po ovakvoj formuli takmičenja. Jako je lepo što smo u Kristalnoj dvorani organizovali ovako lepu manifestaciju. Jedna grupa dece sa intelektualnom ometenošću će biti gosti mog odbojkaškog kampa od 18. do 28. jula na Zlatiboru – istakao je Vanja Grbić.

I Taxi Zrenjanin

Uz Vladimira Grbića, koji je globalni ambasador Specijalne olimpijade, na revijalnoj utakmici bilo je i nekadašnjih odbojkaša i odbojkašica, al i aktivnih sportista.

IGRALI I MRĐA, SIMANIĆEVA I ERIĆEVA

Tako su se na terenu, rame uz rame sa sportistima sa intelektualnim poteškoćama, našli i Danilo Mrđa, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Slađana Erić koja je prošle godine nastupala za šampionsku ekipu Vizure, odbojkašica iz Zrenjanina, Maja Simanić i mnogi drugi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Evropski inkluzivni turnir je sinoć završen u Kristalnoj dvorani, dodelom medalja, koje je najboljim ekipama uručio pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh