I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Vanja Grbić čeka Novu godinu na odbojkaškom terenu ispod skakaonice

Od Vladimira Grbića uvek se moglo očekivati nešto posebno. Bilo da je reč o terenu ili aktivnostima van terena.

U prvom kvartalu sledeće godine postaće prvi odbojkaški olimpijski pobednik iz Srbije koji će doktorirati na Fakultetu sporta i fizičke kulture.

Za većinu bi priprema odbrane doktorske teze bila nešto što ih zaokuplja ceo dan. Ali ne i starijeg od braće Grbić, čoveka koji ne staje 24 časa.

PerSu marketi

– U želji da napravimo nešto nesvakidašnje 2019. ćemo dočekati igrajući odbojku na snegu – „servirao” je u svom stilu Vanja Grbić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Gde?

– U Logatecu na terenima ispod skakaonice koje su pogodni za odbojku na snegu. Tamo ćemo održati prvi zimski kamp u periodu kad u tom pogledu obično niko ništa ne radi, želeo sam da primerom stimulišem ostale da razmišljaju u tom smeru i da spojimo dvoransku i odbojku na snegu.

Vratimo se verovatno jedinstvenom odbojkaškom dočeku na planeti?

– Izlazak na terene pod skakaonicom planiran je u 23.40. Pod reflektorima ćemo igrati odbojku na snegu sa kapicama Deda mraza do 00.20! Za učesnike će se kuvati čajevi, za starije, uglavnom gledaoce biće tu i drugih tradicionalnih toplih napitaka – zaključio je Grbić, koji kaže da je Slovenija samo uvertira za ono što priprema za ovo leto u Sokobanji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh