I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Uspeh nindži na dva međunarodna turnira

Takmičari ju jutsu sekcije Ninjutsu kluba Bujinkan učestvovali su na dva velika međunarodna turnira. U Sremskoj Kamenici je održan III Međunarodni turnir „SAJ OPEN“.  Učestvovalo je oko 240 takmičara iz 39 klubova iz devet zemalja: Slovenija, Makedonija, Turska, BiH, Hrvatska, Austija, Bugarska, Crna Gora i Srbije.

saj 2015

Zrenjaninci su na ovom takmičenju osvojili dve medalje. Bronzane medalje osvojili su junior Veljko Barbirović u kategoriji – 94 kg i senior Miloš Stojilković u kategoriji – 94 kg. Pored osvajača medalja, veliki uspeh ostvarili su i seniori Dimitrije Starovlah, Igor Vučićević, Milan Krezović i Omer Kurtović, koji su se plasirali od petog do osmog mesta u svojim kategorijama, u kojima je bilo i preko 20 boraca.

U Vršcu je održan Svetski kup borilačkih veština. Na ovom takmičenju učestvovali su takmičari iz Amerike, Ukrajne, Rusije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Ugande, Australije, Italije, Srbije. Takmičari su se nadmetali u četiri discipline: sportskoj i combat ju jutsi, greplingu gi i no gi.

I Taxi Zrenjanin

vrsac

Dimitrije Starovlah je na ovom takmičenju osvojio zlatnu medalju u disciplini sportska ju jutsa u konkurenciji juniora do 77 kg, dok je Ajredin Ajeti osvojio dve bronzane medalje u seniorskoj konkurenciji, u disciplini grepling gi i no gi, u kategoriji do 85 kg.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored takmičara, na ovom šampionatu učestvovali su i zrenjaninski volonteri, koji su doprineli da organizacija bude na vrhunskom nivou.

  • Divider

  • Divider
Na vrh