I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Uroš Knežević počeo da trenira sa prvim timom Partizana

Prvi profesionalni ugovor u karijeri potpisao je neposredno pred novogodišnje praznike Uroš Knežević, sedamnaestogodišnji vezista iz Perleza, koji je do sada branio boje Teleoptika.

On je u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure stavio „autogram“ na četvorogodišnju vernost Partizanu.

Ne samo ugovor, već kao nagrada za dobar rad Kneževiću je stigao i poziv da se javi na prozivku prvog tima, jer će ići na pripreme sa igračima koje trenira Savo Milošević.

Fordomanija

– Skoro sedam godina sam u Partizanu i ovo je zaista poseban trenutak u mom životu. Za prelazak iz Teleoptika u prvi tim Partizana preporučio me je trener Albert Nađ. Želim da što spremniji dočekam prozivku u januaru, znam da sve dalje zavisi isključivo od mene. Priznajem da je sve ovo prijatno iznenađenje i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja stručnog štaba i navijača – rekao je Uroš Knežević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mladi vezista je jedan od četvorice igrača koji su iz Teleoptika prekomandovani u prvi tim Partizana i koji će ići na pripreme. Pored Uroša Kneževića, šansu da se nametnu treneru Savu Miloševiću imaće i ofanzivni vezista Nikola Čolić, napadač Savo Arambašić i zadnji vezni Miljan Momčilović.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh