I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

„Upoznajte rvanje“ i osvojite vredne nagrade

VELIKI NAGRADNI KVIZ  SVETSKOG PRVENSTVA U RVANJU

Svetsko kadetsko prvenstvo u rvanju dovešće u Zrenjanin više od 1000 učesnika iz preko 50 zemalja u periodu od 20. do 25.avgusta.

Porukom „Vratimo rvanje među olimpijske sportove“, u svet će biti poslata slika iz Zrenjanina, grada koji je pre Istanbula, Rima, Moskve i Helsinkija, dobio organizaciju važnog sportskog događaja.

Kristalna-dvorana-Zrenjanin

PerSu marketi

Specifičnost organizacije ogleda se u učestvovanju ne samo sportske, već najšire javnosti u našem gradu. Zrenjanincima je pružena prilika da učestvuju u događaju podrškom i praćenjem petodnevnih rvačkih mečeva u hali,  i u zanimljivom zabavnom  sadržaju kao pratećem delu prvenstva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored besplatnog koncerta popularnog pevača Adila koji će uslediti u Kino bašti nakon svečanosti otvaranja prvenstva, organizacioni i marketinški timovi pripremili su veliki nagradni kviz „Upoznajte rvanje“.

29 VREDNIH NAGRADA – TABLET RAČUNARI, FOTOAPARATI I BICIKLI

Učešćem u pet nagradnih kvizova koji će  do početka prvenstva  biti održani na pet atraktivnih lokacija u gradu, građani će imati priliku da odgovaranjem na zabavna pitanja iz oblasti rvanja, osvoje tablet računar, fotoapartat ili bicikl.

Untitled-1

„Pravo učešća imaju svi koji se u momentu održavanja kviza zateknu na lokacijama koje ćemo unapred objavljivati u medijima. Pravilo je da jedan osoba može dobiti samo jednu nagradu koju će preuzeti na svečanom otvaranju prvenstva 20. avgusta u Kristalnoj dvorani“, saopštio je marketing tim.

Za sada su najvaljena prva dva kvizajedan koji će biti održan u petak 9.avgusta u 17 časova na „Tropskom baru“ San Marko na Peskari, i drugi koji će uslediti dan kasnije, u subotu  10.avgusta u 21 čas u centru grada ispred kafea „N&N“.

Promo tim devojaka podeliće zainteresovanim građanima kupone za učešće, a voditelj nagradnog kviza pojasniće propozicije na licu mesta.

Šaljiva i jednostavna pitanja po sistemu proste eliminacije, pored vrednih robnih nagrada i promotivnih majica, pružiće svim učesnicima nagradne igre dobru zabavu sa ciljem da se u svet pošalje prava sportska slika iz Kristalne dvorane.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh