I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

„Upoznajte rvanje“ i osvojite vredne nagrade

VELIKI NAGRADNI KVIZ  SVETSKOG PRVENSTVA U RVANJU

Svetsko kadetsko prvenstvo u rvanju dovešće u Zrenjanin više od 1000 učesnika iz preko 50 zemalja u periodu od 20. do 25.avgusta.

Porukom „Vratimo rvanje među olimpijske sportove“, u svet će biti poslata slika iz Zrenjanina, grada koji je pre Istanbula, Rima, Moskve i Helsinkija, dobio organizaciju važnog sportskog događaja.

Kristalna-dvorana-Zrenjanin

PerSu marketi

Specifičnost organizacije ogleda se u učestvovanju ne samo sportske, već najšire javnosti u našem gradu. Zrenjanincima je pružena prilika da učestvuju u događaju podrškom i praćenjem petodnevnih rvačkih mečeva u hali,  i u zanimljivom zabavnom  sadržaju kao pratećem delu prvenstva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored besplatnog koncerta popularnog pevača Adila koji će uslediti u Kino bašti nakon svečanosti otvaranja prvenstva, organizacioni i marketinški timovi pripremili su veliki nagradni kviz „Upoznajte rvanje“.

29 VREDNIH NAGRADA – TABLET RAČUNARI, FOTOAPARATI I BICIKLI

Učešćem u pet nagradnih kvizova koji će  do početka prvenstva  biti održani na pet atraktivnih lokacija u gradu, građani će imati priliku da odgovaranjem na zabavna pitanja iz oblasti rvanja, osvoje tablet računar, fotoapartat ili bicikl.

Untitled-1

„Pravo učešća imaju svi koji se u momentu održavanja kviza zateknu na lokacijama koje ćemo unapred objavljivati u medijima. Pravilo je da jedan osoba može dobiti samo jednu nagradu koju će preuzeti na svečanom otvaranju prvenstva 20. avgusta u Kristalnoj dvorani“, saopštio je marketing tim.

Za sada su najvaljena prva dva kvizajedan koji će biti održan u petak 9.avgusta u 17 časova na „Tropskom baru“ San Marko na Peskari, i drugi koji će uslediti dan kasnije, u subotu  10.avgusta u 21 čas u centru grada ispred kafea „N&N“.

Promo tim devojaka podeliće zainteresovanim građanima kupone za učešće, a voditelj nagradnog kviza pojasniće propozicije na licu mesta.

Šaljiva i jednostavna pitanja po sistemu proste eliminacije, pored vrednih robnih nagrada i promotivnih majica, pružiće svim učesnicima nagradne igre dobru zabavu sa ciljem da se u svet pošalje prava sportska slika iz Kristalne dvorane.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh