I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Udala se Sanja Cvrkota i stavila tačku na takmičarski karate

Naša trofejna karatistkinja iz Lazareva, Sanja Cvrkota, udala se za izabranika svog srca, Beograđanina Slobodana Vukasovića i odlučila da „okači“ kimono o klin.

– Drago mi je da ste me se svi vi setili, jer znam da sam nečim sve te čestitke i želje zaslužila. Trudila sam se da uvek budem dobar čovek prema svima i hvala vam što mi to vraćate – napisala je Sanja Cvrkota na svom fb profilu i dodala:

– Sa druge strane ima i onih, koji su moje dobro vratili lošim. Pre svega iz sveta karatea. Juče je održano Prvenstvo Srbije za seniore, na kome nisam nastupila prvi put od 2009. godine ako ne računam 2016. kad nisam nastupila zbog povrede kolena, posle koje sam se vratila 2017. i osvojila bronzanu medalju na Prvenstvu Evrope. Na žalost, moju poslednju evropsku medalju. Poslednju, zahvaljujući ljudima, koji su se za to pobrinuli i pre vremena okončali moju, neću biti skromna, bogatu sportsku karijeru.

I Taxi Zrenjanin


– Eto, sada neka prvak države bude ko hoće, jer ja više neću. Sad može neko regularno da bude prvi na Prvenstvu Srbije bez pomoći sudija i čelnika iz saveza, i regularno kao prvak države da ode na Prvenstvo sveta i Evrope, a ne na uštrb mene i mojih rezultata. Ja sam za svoju 21 godinu u karateu uradila i više nego dovoljno. Srećna sam i ponosna zbog brojnih medalja koje sam donela sebi i svojoj reprezentaciji i državi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Neću ih nabrajati jer svi ljudi iz sveta karatea, voleli me ili ne, znaju sve moje uspehe. Sada se okrećemo nekim drugim, lepim stvarima. Sigurna sam da ružne stvari koje su me ispratile iz karatea kome sam dala i previše u novom poglavlju života neću doživeti. Idemo dalje u nove životne pobede – zaključila je trofejna karatistkinja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh