I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Učinak Lazarevčana 100 posto: 21 takmičar – 21 medalja

Prvenstvo zone Banat u karateu za poletarce, pionire i nade, održano je juče u Banatskom Karlovcu. Karate klub Lazarevo je učestvovao sa 21 takmičarem u sve tri uzrasne kategorije u katama i borbama, uključujući decu iz Lazareva, kao i decu iz dve sekcije u Perlezu i Čenti.

Karate Lazarevo 3

Karate Lazarevo

Karatisti Lazareva osvojili su ukupno 21 medalja, 8 zlatnih, 10 srebrnih i 3 bronzane.

I Taxi Zrenjanin

U katama su medalje osvojili: zlatnu Natalija Bačujkov, srebrne Željana Rakić, Stefan Lackov i Strahinja Čikoš. Anđela Kostić, bronzane Ognjen Potpara i Ognjen Srdanov.

U borbama su se zlatom okitili: ekipa ženskih nada (Arsić, Potpara, Tomić), ekipa poletarki (Rajić, Kostić, Mesaroš), Dunja Rajić, Nikola Milović, Miljana Potpara, Marko Bulat i Vesna Milić, srebrom: ekipa pionira (Drobnjak, Milović, Krstić), Milica Mesaroš, Ognjen Krstić, Milica Tomić, Maja Arsić i Ognjen Rakić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Karate Lazarevo 2

ARANĐELOVAC OPEN

Istovremeno je u Aranđelovcu održan turnir „Aranđelovac open“ na kome je učestvovala Marina Radičević i u apsolutnoj kategoriji u seniorkama osvojila bronzanu medalju.

SVETSKI KUP

Dejan Cvrkota je juče nastupio na Svetskom kupu u slovenačkom gradu Laškom i zaustavljen je u drugom kolu od Argentinca, sudijskim izjašnjavanjem 2:3. Sa ekipom Srbije je takođe ostao bez medalje. Pobedili su ekipu Ekvadora i ekipu Slovenije, a onda u četvrtfinalu izgubili od ekipe Alžira na poen razliku. Alžirci su u polufinalu izgubili od Hrvata, pa naši momci nisu dobili šansu da se bore za bronzu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh