I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Učili bejzbol od Amerikanaca u Mrčajevcima

U organizaciji Bejzbol kluba „Sleepers” iz Kragujevca, u Mrčajevcima kod Čačka, od 22. do 26.juna održan jr bejzbol kamp za pionire i kadete.

bejzbol 2

Na kampu je učestvovalo preko 40 dece bejzbol klubova iz Kragujevca, Beograda, Zemuna, Novog Sada i Zrenjanina. Rad na treninzima i utakmicama je bio pod nadzorom četiri trenera iz SAD, sa velikim igračkim i trenerskim iskustvom. Smeštaj, ishrana, uslovi za održavanje higijene, kao i dodatne zabavne aktivnosti, su bile odlično organizovane i za svaku pohvalu.

Bejzbol i softbol klub “Bečkerek“ iz Zrenjanina je na kampu pretstavljalo devet članova pionirske i kadetske ekipe: Nikola Dragojlov, Danijel Grubić, Majda Feher, Uroš Bursać, Nikola Đurin, Nikola Ćurašković, Andrej Subu, Marko Marjanović i Lune Raškov.

PerSu marketi

bejzbol

Deca će sa ovoga kampa poneti lepe utiske o predusretljivosti, ljubaznosti i otvorenosti organizatora, iskustvo sa treninga i utakmica, kao i veliku količinu bejzbol opreme koja će im omogućiti lakše treniranje ovoga sporta u Zrenjaninu – poručuju iz Bezbol kluba Bečkerek.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pionirski reprezentativci Srbije iz Zrenjanina (Dragojlov, Ćurašković, Bursać), sledeći vikend putuju u Italiju na međunarodni bejzbol turnir u mestu Castions delle Mura.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh