I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

U Zrenjaninu se ispisuje nova istorija rvanja

Boban Živanović, osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu koje je održano ove godine u Crnoj Gori, poručuje da će publika moće da očekuje dobre mečeve.

Selektor rvačke reprezentacije Srbije Bojan Mijatov rekao je da nacionalni tim dočekuje Svetsko prvenstvo u vrhunskoj formi. Srpski rvači su odradili sparing pripreme u Mađarskoj, a očekuje ih glazura u Zrenjaninu, gde se i održava šampionat planete za kadete. Kako teku pripreme i šta možemo da očekujemo na SP rekao nam je selektor seniorske reprezentacije Srbije Bojan Mijatov.

 

logo rvaci

Fordomanija

– Trenutno smo u drugoj nedelji završnih priprema. Intezitet treninga smanjujemo i privodimo regulisanje telesne težine kraju, jer svi naši borci su na 3-5 kg od željene težine. Zdravstveni bilten je savršen. Dvojica takmičara koji su imali problema sa povredama su u potpunosti sanirani, i spremni dočekuju takmičenje. Kadetska reprezentacija je uhvatila sasvim dobar ritam priprema. Takmičari su nakon prvenstva Evrope imali dve nedelje sparing priprema u Madjarskoj, dok završni deo imamo u Zrenjaninu, gde nam je čast da treniramo sa reprezentacijom Egipta. Svetsko prvenstvo dočekujemo u vrhunskoj formi i mislim da će svaki pojedinac pružiti svoj maksimum. Na kadetskom prvenstvu Evrope ove godine osvojili smo srebro, pa imamo pravo i sada da se nadamo medalji. Imamo četvoricu momaka koji su izuzetni borci.

O žrebu i protivnicima selektor Mijatov ne želi da priča.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Što se tiče rvačkih velesila i žreba, ne želim da pričam o tome. Uticajni faktor na sam rezultat može da bude žreb, ali mislim da bi od Nađa, Hortija, Erskog i Živanovića trebalo očekivati zapaženi plasman bez obzira na sve ove faktore.

Boban Živanović, osvajač srebrne medalje na Evropskom prvenstvu koje je održano ove godine u Crnoj Gori, poručuje da će publika moće da očekuje dobre mečeve. – Publika može očekivati da se nećemo predati, pogotovo što rvemo na svom terenu i svi očekujemo da nešto napravimo. Biće jako dobrih mečeva. Protivnike ne poznajem toliko dobro, ali biće nas više nego na Evropskom prvenstvu. Konkurencija mogu da mi budu samo Bugarin i Iranac. Od Bugarina sam izgubio u finalu Evropskog prvenstva.

Norbert Futo je 1995. godine osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu za kadete u Budimpešti. Od tada nijedan takmičar iz Srbije nije osvajao medalju na planetarnom takmičenju u ovom uzrastu. Možda je došlo vreme da se istorija posle 18 godina ponovi, upravo ovog leta u Zrenjaninu! Izvor: Kurir

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh