I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

U „Medisonu“ održan turnir u bejzbolu

U “Medisonu“ je, u organizaciji Bejzbol i Softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, održan je Indoor Bee Ball bejzbol turnir za kategoriju U15 (rođeni 2000.godine i mlađi).

Inddor BeeBall Zr

 

Učestvovalo je ukupno 5 ekipa, iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Bejzbol i softbol klub “Bečkerek“ iz Zrenjanina su na ovom turniru predstavljale 2 ekipe, sastavljene od ukupno 12 dečaka i devojčica.

I Taxi Zrenjanin

Na turniru je odigrano ukupno 14 utakmica, prikazana je odlična igra na palici, i vrlo pristojna igra u odbrani. Ekipe Bečkereka-A i Novog Sada su pokazale najbolju i najkompletniju igru, pa su one i u uzbudljivom finalu odlučivale o konačnom pobedniku.

Rezultatom 29-28, u finalu je pobedila ekipa Novog Sada-B, pa je konačan plasman na turniru:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

1. Novi Sad-B

2. Bečkerek-A

3. Bečkerek-B

4. Novi Sad A

5. Beograd 96

Individualne nagrade od zrenjaninaca su dobili Jovan Đurić i Petar Jurković.

Za obe ekipe BSK “Bečkerek“, pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća,  igrali su: Jovan Đurić, Danijel Grubić, Nikola Dragojlov, Marko Đurić, Andrej Subu, Uroš Bursać (ekipa A), Petar Jurković, Bogdan Velisavljev, Dalibor Todorović, Ivan Milin, Miloš Đukić i Maja Todorović (ekipa B).

Ovim turnirom se završava serija Indoor bejzbol turnira, a od početka aprila počinje sezona takmičenja na otvorenom, na travnatim terenima, u kojoj će BSK “Bečkerek“ pokušati da se takmiči u sve tri mlađe kategorije (U12, U14, U16), kao i u seniorskoj Prvoj Bejzbol ligi Srbije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh