I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

U bazenu Lenđer, Najdanovska, Kolbertaldo…

SRBIJA GRAND PRIX – KUP ZRENJANIN  u plivanju, održaće se od 8. do 11. novembra na Gradskom bazenu u Zrenjaninu. Predstojeća četiri dana Zrenjanin će ugostiti preko 500 plivača iz 54 kluba, naše zemlje i okruženja. Ovo veoma značajno međunarodno takmi;enje imaće veoma bogat plivački program, jer je identičan programu Evropskog prvenstva u plivanju za 25-metarske bazene, tako da će svi ljubitelji plivanja moći uživati u jutarnjim kvalifikacijama, a potom i u polufinalu i finalu.
Potvrđeno je učešće 53 kluba iz Srbije i 10 zemalja okruženja (BiH, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Mađarska, Italija, Makedonija, Rumunjska, Slovenija i Turska). Očekuje se prisustvo velikih zvezda plivanja, među njima i svetski rekorderi i osvajači olimpijskih medalja, Duje Draganja i Federiko Kolbertaldo. Svoj nastup već su potvrdili mnogi srpski reprezentativci, domaćini Silađi Čaba, Ivan Lenđer, Nikola Trajković, Miroslava Najdanovski i Katarina Simonović, kao i višestruki prvaci i rekorderi naše zemlje Radovan Siljevski, Stefan Šorak, Boris Stojanović, Tijana Vukanović, kao i debitanti u seniorskoj reprezentaciji za nastupajuće EP u“ malim bazenima“ – Mila Jovanov, Igor Mijatović, Igor Terzić i Lazar Lekić i mnoge druge srpski nade plivanja.
Nagradni fond iznosi 1.800 evra, s kojim će se nagraditi najbolji rezultati u svakoj kategoriji, posebno za mušku i žensku konkurenciju. Takođe, najbolji tim od tri plivača s ukupno najboljim ostvarenjima, biće posebno nagrađen.
Grad na Begeju za ovaj vikend posjetit više od hiljadu gostiju.

Prepodnevni program kvalifikacija počinje u 10 sati, a popodnevna polufinala i finala predviđena su sa početkom u 17 časova. Svečano otvaranje prvenstva održaće se u večeras s početkom u 16 sati i 45  minuta. Ulaz za sve dane je besplatan.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh