I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Darko Carić na vrhu B rang liste Srbije u badmintonu

U subotu, 11. novembra 2017. u sali Druge kragujevačke gimnazije održana su tri turnira iz kalendara Badminton saveza Srbije – XIV Trofej grada Kragujevca u badmintonu, XXIV B turnir – Kragujevac 2017 i X C turnir – Kragujevac 2017.

Darko Carić (levo) sa Andrejom Šafarikom iz Vršca

Pet badmintonaca zrenjaninskog BK „Banat“ učestvovalo je u subotu na badminton turniru u Kragujevcu. Darko Carić i Marko Bubalo borili su se u konkurencijama za B rang listu, dok su se u takmičenjima za C rang listu za banaćane borili Igor Kovač, Miloš Pešić i Bane Vodeničar. Najuspešniji zrenjaninac na ovom takmičenju bio je Darko Carić koji je sa Andrejom Šafarikom iz Vršca osvojio prvo mesto u muškom dublu dok je u singlu zauzeo treće mesto.

Carić i Šafarik

Fordomanija

S obzirom da je ovo drugi uzastopni pehar ovog dubla, Darko i Andrej su se popeli na prvo mesto B rang liste Srbije.

U takmičenjima za C rang listu Bane Vodeničar bio je najprijatnije iznenađenje osvojivši treće mesto u singlu, dok su Igor Kovač i Miloš Pešić osvojili treće mesto u muškom dublu, što je bila i Miloševa prva medalja na badminton takmičenjima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh