I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Trofej grada Zrenjanina okupio 45 ekipa iz Srbije, BiH i Grčke

Treći po redu međunarodni rukometni turnir “Trofej grada Zrenjanina” održava se od petka do nedelje u Zrenjaninu.

Mečevi se igraju na tri lokacije, u “Kristalnoj dvorani” , “Medisonu” i sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”. Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, Simo Salapura, danas je otvorio turnir na svečanosti u Kristalnoj dvorani.

– Drago nam je što možemo u nekoliko naših sportskih objekata da organizujemo manifestacije poput ove, što je naša komparativna prednost. Podrška Grada Zrenjanina organizaciji ovog rukometnog turnira je svakako opravdana, sa više aspekata. Imamo veliki broj ekipa i gostiju, pozitivnu promociju našeg grada, rukometnog sporta, imamo povećan broj noćenja ekipa učesnica, a nadam se da ćemo u narednom periodu još više ojačati rukometnu infrastrukturu u gradu, i što se tiče dece koja se bave ovim sportom, i rukometnih stručnjaka – istakao je Salapura.

I Taxi Zrenjanin

Na turniru učestvuje 45 ekipa iz Srbije, Grčke i Bosne i Hercegovine. U pitanju su nlađe kategorije, generacije rođene 2001, 2003. i 2005. godine. Organizator turnira je ŽRK Proleter, a pokrovitelj Grad Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Želimo da ovaj turnir postane tradicionalan i broj učesnika i ekipa svakako su značajni za grad i za ono što je Zrenjanin nekada predstavljao u rukometnom sportu. Takmiče se mlađe kategorije, u tri različita uzrasta, imamo goste iz Grčke i Bosne i Hercegovine i sigurno ćemo raditi na tome da naredne godine turnir bude još masovniji. Tokom ova tri dana ovde ćemo imati priliku da vidimo ono najbolje što Srbija ima u rukometu u mlađim kategorijama i siguran sam da će svi prisutni imati priliku da uživaju u atraktivnim mečevima – rekao je predsednik ŽRK Proleter, Dragiša Albulj.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh