I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

„Trofej Beograda“ juniorskoj ekipi i Salapuri

Minulog vikenda u beogradskom „Pioniru“ održan je Međunarodni turnir „Trofej Beograda“ na kome je učešće uzelo oko 1.100 učesnika iz 9 zemalja, a zrenjaninski karatisti osvojili su ukupno 5 medalja.

karatisti zrenjanina u bg (1)

Zlatnim medaljama okitila se juniorska ekipa koju su činili Nikola Naić, Vukašin Stojšin, Đorđe Salapura i David Kostovski, a pojedinačno zlatno odličje osvojio je i Đorđe Salapura, kome je ovo treći trofej od početka sezone. Prvi je osvojio u Kranju, drugi u Rijeci, a sada je i dva trofeja u pojedinačnoj i ekipnom konkurenciji. Salapura je u Beogradu odradio ukupno osam mečeva i sve je pobedio.

Srebrnom medaljom okitila se Aleksandra Vujasinović, dok su bronzana odličja pripala Nikoli Naiću i Nikoli Mančevu. U borbi za medalju izgubili su Anja Milovanović, Nevena Radić i Strahinja Stojšin.

I Taxi Zrenjanin

Karate klub Zrenjanin vrši besplatan upis novih članova karate školicu. Tokom oktobra treninzi su besplatni, a lokacija održavanja treninga je nova Medicinska škola. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 19.00 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh