I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Tri Sekina rekorda

Na 21. „Gala Kupu“ u powerliftingu u Nišu, učestvovala je i članica Fitnes centra Steffani, Aleksandra Aranitović, koja je i pored prvog mesta u kategoriji do 52 kg oborila dosadašnje državne rekorde u čučnju, benč presu i vučenju.

Aleksandra Aranitovic

Ovo takmičenje je ujedno bilo i kvalifikaciono za svetsko nadmetanje, koje će se održati sledeće godine. Aleksandra je još jednom u nizu osvojila prvo mesto, okitila se zlatnom medaljom i osvojila pehar za relativno najjaču devojku na takmičenju, kao i u Srbiji.

Već u prvoj disciplini – čučanj, oborila je predstojeći državni rekord i postavila svoj, koji je za sada i njen najbolji rezultat. U naredne dve discipline, benč presu i mrtvom dizanju takođe je oborila prethodni rekord i postavila total, koji je proglašen za najbolji relativni rezultat (odnos sopstvene i podignute kilaže).

PerSu marketi

Aleksandra Aranitovic

Vredno i naporno se spremala i trenirala za ovo takmičenje, jer je bilo najznačajnije u ovoj godini. Nada se da će se oprobati na međunarodnim nadmetanjima i da će joj grad Zrenjanin pomoći i pružiti bilo kakvu podršku sledeće godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Aleksandra Aranitovic Nis

Rezultat na ovom takmičenju joj je obezbedio nastup na Svetskom prvenstvu naredne godine. Takođe je važno istaknuti da je izjednačila evropski rekord, koji će probati da obori sledeće godine, ako bude imala finansijskih uslova za odlazak na međunarodna takmičenja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh