I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Tri nove titule za Omladinac

Za vikend je u Beogradu održano pojedinačno i ekipno seniorsko prvenstvo Srbije u sva tri oružja. Ovo je ujedno bilo i poslednje domaće takmičenje u ovoj sezoni.

miljan kovacevic, nikola petrovic, nikola tomsic

Miljan Kovačević, Nikola Petrović, Nikola Tomšić

Članovi MK Omladinac su još jednom zabeležili sjajne rezultate. U subotu su na programu bile borbe u floretu i sablji.  U floretu za muškarce potpuna dominacija Zrenjaninaca. Novi seniorski prvak države postao je Miljan Kovačević. On je u uzbudljivom finalu pobedio klupskog druga Nikolu Petrovića rezultatom 15 – 13. Treće mesto osvojio je Nikola Tomšić. Dina Karavidin i David Golić osvojili su 5. i 6. mesto.

muska ekipa floret seniori 1. mesto

Muška ekipa je osvojila 1. mesto u floretu za seniore

PerSu marketi

U ekipnom delu takmičenja muška ekipa u sastavu: Petrović, Tomšić, Golić i Karavidin odbranila je titulu prvaka države savladavši u finalu Crvenu zvezdu rezultatom 45 – 38. Veliki uspeh upotpunile su sjajne devojke koje su u finalu savladale takođe Crvenu zvezdu rezultatom 45 – 40. Omladinac je nastupio u sastavu: Stajić, Golić, Mitrić i Karavidin.

zenska ekipa floret seniorke 1. mesto

Ženska ekipa je osvojila 1. mesto u floretu za seniorke 

U floretu za žene treće mesto i bronzanu medalju osvojila je Teodora Golić. Marina Stajić je osvojila 5. mesto, Iva Mitrić je bila 6, a Andrea Brakus je osvojila 14. mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U sablji za devojke Branislava Karavidin je zaustaveljena u četvrtfinalu i na kraju je zauzela 8. mesto, dok je kod muškaraca Vladimir Petrović nastup takođe završio u četvrtfinalu, zauzevši 7. mesto u konačnom plasmanu.

U nedelju je na programu bila disciplina mač. Kod žena Branislava Karavidin je zauzela 20. mesto. U muškoj konkurenciji odličan je bio Ivan Bundalo, koji je osvojio srebrnu medalju, dok je Nikola Petrović zauzeo 8. mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh