I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Tri medalje za najmlađe karatiste Zrenjanina na Zlatnom pojasu Čačka

U subotu je održan međunarodni turnir Zlatni pojas Čačka u konkurenciji pionira i nada na kome je uzelo učešće preko hiljadu takmičara iz 5 zemalja.

Najmlađi takmičari karate kluba Zrenjanin su osvojili 3 bronzane medalje i to Marković Rastko (pionir 2009 -30kg), Milenović Anja (pionirka 2008 – 32kg) i Bogdanović Mihajlo (pionir 2008 – 35 kg). Stojković Bojan i Milosavljević Jovan su i pored solidnog nastupa izgubili u kvalifikacijama.

PerSu marketi

KUP VOJVODINE

U Banatskom Novom Selu je održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore koji je kvalifikacioni turnir za kup Srbije koji će se održati u maju mesecu. Plasman na kup Srbije je bio primarni cilj koji su takmičari Zrenjanina bez problema ostvarili uz osvojenih 7 medalja. Najbolji u svojim kategorija su bili Salapura Đorđe (senior -75kg) i Milovanović Anja (mlađi senior -55kg). Anja je osvojila i srebrnu medalju (senior -55kg) kao i Oro Marina (kadet -47kg), Milosavljević Matija (kadet – 63kg) i Prica Vuk (kadet -70kg). Bronzanu medalju je osvojila Radosavljević Jelena (kadet -54kg). Narednog vikenda Salapura Đorđe će učestvovati na Balkanskom šampionatu za seniore koji će se održati u Čačku.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh