I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Tri medalje u Temerinu u ju jutsu borbama

U Temerinu je održan VI Medjunarodni turnir „Temerin OPEN“ u ju jutsu borbama. Učestvovalo je oko 200 takmičara iz 26 klubova iz Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske, Crne Gore i Srbije.

 

Osvajači medalja sa trenerom

Osvajači medalja sa trenerom Sinišom Garčevim

Takmičari ju jutsu sekcije kluba Bujinkan su ostvarili dobar rezultat. Nastupila su tri takmičara u seniorskoj konkurenciji, a osvojene su tri medalje.

I Taxi Zrenjanin

Nenad Čokulov  je osvojio I mesto u kategoriji do 69 kg. Pobedio je u finalu takmičara iz Slovenije full iponom u prvoj minuti borbe. Ovo je njegov prvi full ipon, a na velom takmičenju je ujedno bio i najbrži.

Biljana Tapavički je osvojila srebro

Biljana Tapavički je osvojila srebro

Biljana Tapavički  je osvojila II mesto u kategoriji do 62 kg. Zbog malog odaziva takmičarki Biljana je morala da se bori u težoj katgoriji, a u finaluje  izgubila od takmičarke iz Slovenije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Milan Krezović je u veoma jakoj seniorskoj konkurenciji, u kategoriji  do 77 kg, izgubio u polufinalu od Makedonca i na kraju je osvojio bronzu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh