I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Tri bronze sa seniorskog prvenstva Balkana u karateu

Balkansko prvenstvo za seniore u Istanbulu okupilo je više od 350 karatista i karatistkinja.

Karate klub Zadrugar je imao četiri predstavnika na seniorskom prvenstvu Balkana: Dejan Cvrkota, Marina Radičević, Radmila Vukelja i Sanja Cvrkota.

Sve tri Lazarevčanke su se takmičile u kategoriji do 68 kg i nisu uspele da se domognu medalje. Marina je u prvom kolu zaustavljena od Crnogorke, koja je ušla u finale, pa je Marina dobila šansu da se bori u repasažu. Pobedila je Slovenku i Makedonku, a onda izgubila od Hrvatice.

I Taxi Zrenjanin

Radmila je u prvom kolu bila bolja od Rumunke, a u drugom je izgubila od Hrvatice. Ja sam u prvom meču savladala Makedonku, a u drugom izgubila od Slovenke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

DEJAN CVRKOTA TREĆI U BORBAMA

Jedinu medalju u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Dejan Cvrkota, u kategoriji preko 84 kg. Pobedio je Bugarina, pa izgubio od Hrvata, da bi u dve repasažne borbe savladao Bosanca i kolegu iz reprezentacije i tako osvojio bronzano odličje.

EKIPNA BRONZA ZA MARINU I SANJU

Kada su ekipna nadmetanja u pitanju, ženska ekipa, u čijem su sastavu bile Marina Radičević i Sanja Cvrkota, zauzela je treće mesto, jer je nakon slobodnog prvog kola izgubila od Hrvatske, a u repasažnoj borbi devojke su savladale Makedoniju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh