I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Treći zavičajni futsal kup Republike Srpske u Kristalnoj dvorani

Prvog decembarskog dana, u subotu, u Kristalnoj dvorani, u terminu od 13 do 20.30 časova održaće se treći zavičajni Kup Republike Srpske u Srbiji.

Igrači KMF SAS u odbrani

Učestvovaće ukupno 12 ekipa, a očekuje se i veliki broj navijača i ljubitelja futsala na tribinama.

U konkurenciji pionira, dečaka rodjenih 2005. i 2006. godine takmičiće se ekipe Zrenjanin, Drina Una – Beograd, Subotica, Osmaci – Republika Srpska i Srebrenica – finalist kupa.

I Taxi Zrenjanin

U kategoriji veterana, preko 35 godina takmičiće se Zrenjanin, Srpska Beograd, Zavičaj Temerin, Subotica i ekipa Bratunac – finalista kupa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U konkurenciji seniora, igraju finalisti KMF SAS Zrenjanin i KMF Srpska Beograd.

Organizatori kupa su Ustanova Republike Srpske u Srbiji, Zavičajno udruženje Kraljeva Gora – Zrenjanin, KMF SAS Zrenjanin i Zavičajno sportsko udruženje Drina Una iz Beograda.

Lokalnu podršku za organizaciju ovog turnira dali su: Grad Zrenjanin, Sportski savez grada Zrenjanina, kao i Javna stanova Sportski objekti grada Zrenjanina.

Pored kvalifikacionih urakmica koje se igraju u Kristalnoj dvorani od 13 časova, svečano otvaranje planirano je oko 17.50 časova, a od 18 časova igraju se tri finalne utakmice kupa u konkurenciji pionira, veterana i seniora.

Kontakt osoba – Simo Batinica, 064 – 9399963

  • Divider

  • Divider
Na vrh