I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Transferi igrača do 31. avgusta

Fudbalski savez Srbije doneo je Odluku da Letnji registracioni period u 2015. do 31. avgusta. Prelazni rok mogu da koriste igrači svih uzrasta, svih stepena takmičenja, sa ispisnicom, eventualnom brisovnicom ako menjaju teritoriju saveza ili potvrdom o neizvršenoj preregistraciji.

fudbal

 

Igrači amateri svih stepena takmičenja koji su u klubu proveli najmanje jednu godinu. mogu da menjaju klub i bez ispisnice, ali uz zahtev dostavljen klubu preporučenom poštanskom p šiljkom i eventualnom brisovnicom. Tokom jedne sezone igrači mogu da budu registrovani za tri kluba, a mogu da nastupe za dva.

I Taxi Zrenjanin

To znači da igrači koji na početku sezone (15/16, 22/23, 29/30. avgust) igraju za jedan klub, a iskoriste kraj Prelaznog roka i potom igraju za drugi klub, nemaju pravo nastupa za treći u slučaju korišćenja Zimskog registracionog perioda. Igrači klubova svih stepena takmičenja, rođeni 1997. godine i mlađi, mogu da se registruju sa potrebnom dokumentacijom za novi klub do 31. decembra 2015. godine sa pravom nastupa danom objave u Službenom listu „Fudbal“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh