I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Tošića iznenadio novi spisak selektora

Jedan od igrača koji je uvek davao sve od sebe za reprezentaciju Srbije je bio Duško Tošić. Pre osam godina, kao fudbaler Verdera, je rizikovao karijeru i nije poslušao zahteve kluba, već je igrao za nacionalni tim na Olimpijskim igrama.

Duško Tošić

Duško Tošić

A, posle utakmice sa Albanijom je navijačima sadašnjeg kluba Bešiktaša morao da objašnjava podignuta tri prsta. Ipak, posle svega toga nije dobio poziv Radovana Ćurčića za mečeve sa Poljskom i Estonijom što ga je razočaralo.

– Iskreno, razočaran sam. Očekivao sam da budem na spisku. U najboljim sam godinama i borim se za titulu u Bešiktašu. Mislim da sam zaslužio makar jedan poziv da mi kažu ako je bio neki drugi razlog za to. Iz ljudskih razloga bi to bilo korektno. Osoba sam, koja se ne ljuti i koja se žrtvovala za reprezentaciju više puta – rekao je Tošić za “Telegraf”.

I Taxi Zrenjanin

Prisetio se meča sa Albanijom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Samo ja znam kroz šta sam sve prošao u klubu u poslednja četiri meseca. Imao sam i još uvek imam probleme. Očekivao sam moralnu pordšku, ali se sve zaboravilo posle četiri meseca – razočarano je zaključio Tošić.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh