I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

10 FOTOGRAFIJA + VIDEO sa otvaranja najvećeg odbojkaškog kampa u Srbiji

Topvolley odbojkaški kamp je sinoć zvanično otvoren u Kristalnoj dvorani, a oko 150 dečaka i devojčica će trenirati u Zrenjaninu do 8. jula.

Organizator Topvolley kampa je Danijela Lela Vulović (Kijac), nekada sjajna odbojkašica, koja se već 11 godina bavi organizacijom kampova i trenerskim poslom. Otvaranju su prisustvovali svi učesnici, njihovi treneri, kao i 14 trenera, koji će raditi sa decom.

Deca su iz Srbije, Grčke i Turske, a tu si i dve obojkašice, koje su došle samostalno – jedna je iz Austrije, a druga iz Amerike.

I Taxi Zrenjanin

SK Volley

Svečanom otvaranju su prisustvovali i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov zamenik Duško Radišić, generalni sekretar Sportskog saveza Zrenjanina Vukosava Đapić, predsednik SSGZ Rajko Petrović i novi predsednik Sportskog saveza, nekada proslavljeni odbojkaški reprezentativac, Slobodan Boškan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Danijela Vulović Kijac se zahvalila čelnicima lokalne samouprave, Sportskog saveza Zrenjanina i Vojvodine i istakla da bez njihove pomoći ne bi bilo ni ovog kampa.

Gošće iz Istanbula

– Želim vam da dobro trenirate, da napredujete svakog dana i da se lepo družite. Proglašavam ovaj kamp otvorenim – rekao je Slobodan Boškan, kojem je ovo bilo prvo pojavljivanje na jednoj sportskoj manifestaciji, posle nedavnog izbora na funkciju predsednika SSV.

Ekipa Srbijanke iz Valjeva

Alex Diaz sa devojčicama iz Soluna

Boškan, Janjić, Kijac – Vulović i Radišić

Svi učesnici kampa na zajedničkoj fotografiji

Odbojkašice iz Grčke

Kubanska zastava i selfi – maraton

Kristalna dvorana je bila sinoć ispunjena osmesima, mladošću i pozitivnom energijom. Najviše pažnje je privukao nekadašnji reprezentativac Kube, Alex Diaz. On živi u Grčkoj, a u Zrenjanin je doveo dvadesetak odbojkašica iz Soluna. Svi su želeli da se slikaju sa njim posle svečanog otvaranja i svima je strpljivo ispunjavao želje. A kada su svi otišli iz sportske hale, Diaz i njegova ekipa su još 45 minuta pravili selfije za uspomenu!

Selfi za uspomenu

Kubanska zastava u Kristalnoj dvorani

Od nedelje, 2. jula, do subote 8. jula, deca će imati svakodnevne treninge u „Medisonu“, Kristalnoj dvorani i sali Gimnazije od 8,30 – 10. 30 pre podne i 18 – 20 časova uveče.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh