I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kubanac i tri trenera iz porodice Kijac na Topvolley kampu u Zrenjaninu

Međunarodni odbojkaški Topvolley Camp, XI po redu, biće održan od 1. do 8. jula, u Kristalnoj dvorani i „Medisonu“.

Lela Vulović ex Kijac

To je ujedno i najveći odbojkaški kamp u Srbiji. Vlasnik kampa Topvolley je Danijela Lela Vulović (devojačko Kijac) iz poznate odbojkaške porodice Kijac.

– Mnogo mi znači sto se naš Topvolleycamp održava u Zrenjaninu, gradu u kojem sam započela svoju profesionalnu odbojkašku karijeru. Igrala sam za zrenjaninski Poštar, koji se u to vreme takmičio sa klubovima, sa prostora bivše Jugoslavije. Vežu me lepe uspomene za dvorane, u kojima smo tada igrali i trenirali. Sutra ću u istim dvoranama, sada u drugoj ulozi, kao trener, prenositi znanje i iskustvo na decu iz Srbije i inostranstva – kaže Lela Vulović.

I Taxi Zrenjanin

Vrhunski odbojkaški treneri

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored Lele Kijac Vulović, treneri su Milorad Kijac, Radovan Kijac i Kubanac, Alex Diaz.

– Drago mi je da Zrenjanin ima odličnu infrastrukturu i da ćemo imati veliku podršku gradonačelnika i ljudi iz Sportskog saveza grada Zrenjanina. Svima, koji budu želeli da pomognu u realizaciji odbojkaškog kampa, naša vrata su otvorena. Imaćemo jedan isti cilj, da učesnicima prenesemo naša znanja i od njih napravimo sportiste i pre svega dobre ljude – rekla je Danijela Lela Vulović.

Grad Zrenjanin ima sjajne uslove za sportski turizam. Sportski objekti su jedinstveni u Srbiji, sredina je sportska… Gostoprimstvo građana Zrenjanina je poznato svima – tu su svi preduslovi za dugoročnu saradnju.

– Učesnici će trenirati dva puta dnevno. Osim vrhunskih odbojkaških trenera, a to su Alex Diaz sa Kube i Milorad Kijac, pratiće ih kondicioni trener kampa, a planirana je radionica i za trenere, Učesnici kampa će posle prvog treninga biti selektirani u grupe po znaju. Treneri će imati zadatke da prenesu svoje znanje i iskustvo na učesnike, da isprobaju igrače i na drugim pozicijama, na kojima ne igraju u klubovima. Tu su i individualni treninzi i turnir – dodala je Lela Vulović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh