I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Tomin se vraća za derbi začelja

Fudbaleri KMF SAS igraju u petak, 19. februara, odlučujuću utakmicu za opstanak u Prvoj ligi Srbije. U goste dolazi ekipa Vranja, a početak susreta je zakazan za 17 časova.

Aleksandar Tomin

Aleksandar Tomin

Posle poraza u Novoj Pazovi, više nema prostora za kalkulacije. Ako žele da ostanu deo elite, Zrenjaninci moraju da pobede u derbiju začelja.

– Poraz u Novoj Pazovi nas je uzdrmao. Sutra nam je potrebna podrška publike, jer nam od susreta sa Vranjancima zavisi dalja sudbina – kaže trener SAS – a, Milivoje Batinica.

I Taxi Zrenjanin

Jesenas je SAS poražen u Vranju rezultatom 4:3. Vranjanci su se u zimskom prelaznom roku pojačali sa dva reprezentativca Makedonije, ali je i SAS promenio sastav.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Generalno smo jači u odnosu na jesenas. Veliko pojačanje za sutra nam je povratak Tomina, koji se vratio iz Italije. Nije došlo do dogovora sa klubom iz Italije i on ima pravo nastupa protiv Vranja. Takođe, jači smo i za Blažića, kojem je istekla kazna – dodaje Batinica.

SAS je u dosadašnjem toku prvenstva ostvario samo tri pobede. Interesantno, pobede su dolazile uvek u jednakim razmacima, odnosno po ustaljenoj matrici: 1 pobeda – 3 poraza – 1 pobeda – 3 poraza – 1 pobeda – 3 poraza. Ako je verovati statistici , sutra je na redu pobeda!

Prva futsal liga                           
1 Ekonomac 12 31
2 Kalča 12 25
3 Kopernikus 12 22
4 Bečej 12 19
5` Mungosi 12 19
6 Smederevo 12 18
7 Novi Pazar 12 16
8 Vinter sport 12 15
9 Nova Pazova 12 12
10 Vranje 12 9
11 SAS 12 9
12 Fontana 12 8

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh