I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Tekvondisti Zrenjanina osvojili tri medalje na G1 turniru u Moldaviji

Na međunarodnom bodovnom turniru G1 klase (turniri na kojima se sakupljaju bodovi za svetsku Tekvondo listu, za Olimpijadu), takmičari TK Zrenjanin su u sklopu tima Srbije nastupili na bodobnom turniru G1 koji je održan u Moldaviji.

Juniorka Danica Petkov je u kategoriji – 68kg zauzela 2. mesto, dok su se juniori Ognjan Petrović (- 78 kg) i Valentina Milić (- 59 kg) plasirali na 3. mesto. Senior Miloš Šućur nije uspeo da se domogne medalje posle poraza od takmičara iz Rumunije. Već prvog vikenda sledećeg meseca će biti prilike za nove okršaje u Austriji, takodje G1 turniru.

ASTERIKS KUP

Proteklog vikenda je u Nišu u hali Čair održano međunarodno takmičenje 2. Asteriks Kup 2017.

Fordomanija

Takmičari TK Zrenjanin su nastupili sa svojih 12 takmičara i osvojeno je 9 medalja. Prvo mesto su osvojili kadet Dušan Zugić i juniorka Jelena Opruc, drugo mesto su zauzeli seniori Aleksandar Čolić , Dejan Popov i  Slavomir Kovacki, dok su se bronzama okitili senior Stefan Opruc, juniori Igor Čorba, kadet Sergek Grahovac i pionir Srđan Prodanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U ekipnom plasmanu seniorska ekipa TK Zrenjanin je osvojila pehar za 3. mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh