I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Valentina Milić i Danica Petkov blistale na turnirima u Beogradu

Posle uspešnog nastupa na prvenstvu Balkana, koje je održano u Bukureštu, tekvondisti Zrenjanina su proteklog vikenda nastavili uspešan niz na važnim turnirima u Beogradu.

Državno prvenstvo za seniore do 21 godine, održano je dana u hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu.

Učestvovao je 21 klub sa teritorije Republike Srbije, među kojima  Tekvondo klub Zrenjanin sa svoje dve perspektivne takmičarke – seniorka Valentina Milić u kategoriji -57 kg i Danica Petkov u kategoriji – 73 kg. Obe su se okitile najsjajnijim odličjima.

I Taxi Zrenjanin

Najbolja seniorka na turniru je bila upravo seniorka Tekvondo kluba Zrenjanin, Valentina Milić, a Danica Petkov je trećeplasirana u ukupnom plasmanu, konkurenciji seniorki do 21 godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tekvondo klub Zrenjanin se plasirao na 4. mesto u ekipnom plasmanu u konkurenciji 21 kluba.

Otvoreno prvenstvo Srbije za seniore i juniore

Međunarodni turnir „Otvoreno prvenstvo Srbije za seniore i juniore“, održan je dana 23. septembra u hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu.

Učestvovalo je 8 zemalja, 63 kluba, 617 takmičara, među kojima i tekvondo klub Zrenjanin sa 3 perspektivna takmičara, a to su – seniorka Valentina Milić u kategoriji -57 kg koja je osvojila srebrnu medalju i juniorka Danica Petkov u kategoriji +68 kg koja je osvojila srebrnu medalju.

Senior Dejan Popov u kategoriji – 74 kg se plasirao na peto mesto.

Tekvondo klub Zrenjanin se plasirao na 10. mesto u ekipnom plasmanu seniorskih ekipa i na 12. mesto u konkurenciji juniorskih ekipa.

– Očekuje se poziv tekvondista Zrenjanina na “Prvenstvo Evrope za seniore do 21 godine” za naše takmičarke Valentinu Milić u kategoriji -57 kg i Danicu Petkov u kategoriji -73 kg. koje se održava u Varšavi od 11 -13. novembra, sa reprezentacijom Srbije – rekla je predsednica Tekvondo kluba Zrenjanin, Dijana Perić,

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh