I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Tekvondisti Zrenjanina se vratili sa priprema na Halkidikiju

Najperspektivniji takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin, Miloš Šućur, Valentina Milić, Danica Petkov, Igor Čorba i Đorđe Milivojev, boravili su krajem avgusta na letnjim pripremama u Grčkoj, na Halkidikiju.

Na navedenom kampu učestvovalo je preko 400 takmičara, svih uzrasnih kategorija, iz 11 zemalja – Srbija, BiH, Hrvatska, Irak, Turska, Albanija, Makedonija, Bugarska, Rumunija, Italija i Grčka. Po povratku sa priprema nastavili su sa treninzima u Sportskom centru Mala Amerika,  gde inače svakog dana od 19 – 22 časa, treniraju sve uzrasne kategorijama Tekvondo kluba Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Perić kod Bateza

– Aktivni smo i po pitanju razvoja tekvando sporta na teritoriji AP Vojvodine, jer je Slaviša Perić potpredsednik Tekvondo asocijacije Vojvodine, koji je imao veoma konstruktivne razgovore po tom pitanju sa pokrajinskim sekretarom za sport, Vladimirom Batezom. U toku  septembra očekuje nas olimpijski bodovni turnir „Poljska OPEN“, koji se održava u Varšavi i Otvoreno prvenstvo Srbije za sve uzrasne kategorije, koje se održava u Beogradu – rekla je predsednica kluba i trener tekvondoa, Dijana Perić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh