I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Tekvondisti Zrenjanina osvojili 19 medalja na PV

U hali sportova u Pančevu održano je 14. prvenstvo Vojvodine, na kojem je učestvovalo preko 400 takmičara iz 147 klubova.

Tekvondo

Tekvondo klub Zrenjanin je nastupio sa 16 takmičara u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, koji su se takmičili u olimpijskim tekvondo borbama i formama. Osvojeno je 19 medalja, od toga 8 zlatnih medalja, 5 srebrnih medalja i 6 bronzanih.

Osvajači zlatnih medalja su: Dragan Nikolić junior -55, Milana Beleuc kadetkinja -47, kadet Luka Popović u kategoriji -49, pionir Bartok Viktor u kategoriji -36 i seniorka Dragana Milankov u kategoriji + 73.

PerSu marketi

Osvajači srebrnih medalja su: – Juniorka Milić Valentina u kategoriji -55, kadet Igor Čorba u kategoriji -49., te seniori Šević Dejan u kategoriji -58., Popov Dejan u kategoriji -74. I Mijanović Radovan u kategoriji -80kg.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Osvajači bronzanih medalja su: –Senior Popović Miloš u kategoriji -68, kadet Kuzmanov Dušan u kategoriji +65, kadetkinje Kristina Varga i Jelena Opruc u kategoriji -44, pioniri Sava Bajin u kategoriji +40 i Srđan Prodanović u kategoriji -29. Takođe su senior Radovan Mijanović, juniorka Milić Valentina i kadet Kuzmanov Dušan osvojili zlatne medalje u takmičenju u formama. Napred navedeni osvajači medalja doprineli su da se u tekvondo klub „Zrenjanin“ donesu i pehar i to pehar za osvojeno 3 mesto u klasi A seniora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh