I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Tekvondisti u prvoj polovini godine osvojili 95 medalja

Od februara do kraja juna ove godine, takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin učestvovali su na osam takmičenja, na kojima su osvojili ukupno 95 medalja i to 30 zlatnih, 37 srebrnih i 28 bronzanih.

Tekvondo

Višegodišnji stručni rad u TK Zrenjanin rezultiralo je mnoštvom medalja sa pokrajinskog, državnog i međunarodnih takmičenja u prvom delu sezone 2013. godine. Sa međunarodnih takmičenja donete su 4 zlatne, 14 srebrnih i 13 bronzanih medalja, sa državnog prvenstva 8 zlatnih, 7 srebrnih i 5 bronzanih medalja, a sa Pokrajinskog takmičenja doneto je 18 zlatnih,16 srebrnih i 10 bronzanih medalja.

Velike zasluge za ove rezultate imaju treneri Dijana i Slaviša Perić. Pored tehničkog i taktičkog usavršavanja, kao i rada na fizičkoj pripremi, tekvondisti mnogo rade i na psihološkoj pripremi. U Rumi je protekle subote, pod pokroviteljstvom Tekvando asocijacije Srbije, Tekvondo asocijacije Vojvodine i Saveza sportova Rume, održan seminar iz sportske psihologije na kojem je predavao diplomirani psiholog Petrašin Matijević (jedan od osnivača i član Sekcije za sportsku psohologiju pri Društvu psihologa Srbije). Seminar je organizovan za trenere i predstavnike juniorske reprezentacije Srbije u tekvondou, koji će braniti boje Srbije na Balkanskom prvenstvu.

I Taxi Zrenjanin

 Među njima  je  bio i takmičar TK Zrenjanin,  Miloš Šućur. Balkanijada  se održava prvog vikenda septembra u Baru, a Šućur se priprema i za Evropsko juniorsko prvenstvo u Portu,  koje se održava krajem septembra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh