I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Tekvondisti slavili u Beogradu i Budimpešti

Tekvondo klub Zrenjanin je proteklog vikenda učestvovao na dva međunarodna turnira – na sedamnaestom “Trofeju Beograda” i šesnaestom “Gold Star Kupu”.

Tekvondo

Zlato i srebro u Budimpešti: Trener Dijana Perić sa Ognjanom Kuglićem i Igorom Čorbom

U hali sportova na Banjici, 14. maja je održan tradicionalni “17. Trofej Beograda”, gde je učestvovalo preko 550 takmičara iz 9 zemalja: Libije, Crne Gore, Makedonije, BiH, Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Rumunije, i Srbije.
Tekvondo klub Zrenjanin je osvojio 23 medalje i to:

-5 zlatnih (seniori Miodrag Stojadinović u kategoriji – 63 kg, Miloš Šućur u kategoriji – 68 kg, kadetkinja Milana Beleuc u kategoriji – 51 kg i pionir Luka Salma u kategoriji – 27, kao i u tekvondo formama seniorka Ksenija Kulić),
– 8 srebrnih medalja ( seniori Ksenija Kulić u kategoriji -57, Aleksandar Matić +87.,Dragan Nikolić u kategoriji -58kg., Jovan Romac u kategoriji -63kg., juniorka Valentina Tošić u kategoriji – 63 kg, Biljana Durić u kategoriji -52kg. I kadet Jovan Ratić u kategoriji -57kg. i u formama junior Stefan Milutinović)
– 10 bronzanih medalja (seniori Aleksandar Čolić i Stefan Milutinović u kategoriji – 58kg, Luka Jockov u kategoriji – 68, Dejan Popov u kategoriji – 74, junior Slavomir Kovački u kategoriji – 68, Miloš Popović u kategoriji,Bojana Kostadinović u kategoriji -52kg, Jelena Prole u kategoriji – 63 kg, Dušan Zubnar u kategoriji – 78 kg i Valentina Milić u kategoriji – 59 kg).

PerSu marketi

Tekvondo klub Zrenjanin je osvojio 2 pehara i to za osvojeno I mesto u konkurenciji seniora “A” klasa i u ukupnom plasmanu IV mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ZLATO I SREBRO U BUDIMPEŠTI

Takođe, istog dana u Budimpešti na međunarodnom turniru “16. Gold Star Kupu”, gde je učestvovalo oko 500 takmičara iz 6 zemalja (Mađarske, Hrvatske, Srbije, Rumunije, Slovačke i Poljske) nastupala su i dva takmičara Tekvondo kluba Zrenjanin – pionir Ognjan Kuglić  u kategoriji – 49 kg, koji je osvojio zlatnu medalju i kadet Igor Čorba u kategoriji – 57 kg, koji je osvojio srebrnu medalju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh