I love Zrenjanin

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Učenici Tehničke škole trijumfovali u finalu Igara bez granica (VIDEO)

ZrBizNet

Tehnička škola je pobednik Igara bez granica, koje su u utorak i sredu održane na Gradskom bazenu, u organizaciji Javne ustanove Sportski objekti.

Posle dvodnevnog nadmetanja u velikom finalu sastale su se ekipe Tehničke škole i Zrenjaninske gimnazije, koja je branila titulu osvojenu prošle godine.

Jasmina Poštin

Fordomanija

FAM DODELIO BESPLATNU ŠKOLARINU

Ovoga puta bili su spretniji i srećniji učenici Tehničke škole, koji su osvojili šampionsku titulu, ali i veoma vrednu nagradu Fakulteta za menadžment. Direktorica konsultativnog centra FAM – a u Zrenjaninu, Jasmina Poštin, uručila je pobednicima poklon – jednu besplatnu školarinu za prvu godinu studija, čija je vrednost 1.100 evra!

– Sve je bilo super! Bila je veoma jaka konkurencija, ali smo uspeli da stignemo do finala i na kraju osvojimo prvo mesto. Iako smo bili rivali na ovom takmičenju, ujedno smo se i lepo družili sa učenicima iz drugih škola – rekla je Nataša Lazarević, učenica Tehničke škole.

Zrenjaninska Gimnazija je zasluženo osvojila drugo mesto.

– U ova dva dana deca su pokazala veliko interesovanje za Igre bez granica. Pohvalio bih kompletnu organizaciju. Sve je prošlo u znaku fer – pleja i lepog druženja, a najvažnije je da nije bilo nijedne povrede – rekao je Slavko Đurin, profesor Zrenjaninske gimnazije.

Organizator Igara bez granica je bila Javna ustanova Sportski objekti.

– Naša želja je da otvorimo sezonu kupanja na otvorenom Gradskom bazenu u što boljem stilu i zbog toga organizujemo ovo takmičenje. Želimo da animiramo što veći broj sugrađana da dolaze na bazen i ovo je bio jedan od načina. Mislim da su Igre bez granica uspele, jer je učestvovalo pet srednjih škola iz Zrenjanina. Cilj je bio da animiramo ovu decu, koja bi sada sedela uz kompjuter, da se igraju, druže i da posle prenesu lepe utiske svojim vršnjacima i da ih sledeće godine bude još više – rekla je Zlatana Ankić, rukovodilac Službe za odnose sa javnošću i marketing u JU Sportski objekti.

KONAČAN PLASMAN EKIPA

  1. Tehnička škola
  2. Zrenjaninska gimnazija
  3. Poljoprivredna škola
  4. Ekonomska škola
  5. Medicinska škola

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh